Att vara på sommarkvällarna…

Godmorgon peeps!

Jag vaknade fem igen. MORR….ibland när dessa vanor sätter sig så blir det ett gissel att ta sig ut vanan. Jag gillar att vakna tidigt men 7 skulle inte skada eller åtminstone kl 6. 😉 I morse klädde jag på mig och gav mig ut på en promenad. Snacka om att just motion man byggt upp är en färskvara. Jag kände mig sååå tung och sliten när jag gock idag. Men som vanligt var det oerhört skönt när det var klart. Smyger igång med kortare rundor nu tänkte jag. Är rädd om mina smalben.

   

Nöjd och glad efteråt. Körde också meditation i 15 minuter efteråt. Har en app dom hjälper mig. Kan tipsa dig om du vill? 

Måste berätta om vår URMYSIGA kväll igår. Min kompis Satu är så duktig på såna här små vardagsutflykter. För nåt år sen så fick vi igång en årlig rutin, då tar vi med oss familjerna och åker ut till nåt mysigt ställe och grillar. I år bytte vi ställe och hamnade på något som heter Gubbudden. Dom har sin båt där och har tillgång till bastun vid vattnet och grillplatsen bredvid. Så himla mysogt ställe verkligen! 
image

Då det var lite blåsigt satte vi oss i skydd av vinden i solen och bara njöt. Så idylliskt ställe! Sån harmoni som infinner sig på såna här platser alltså…. 

image

Vi grillade och hade med oss lite picknick. Ved var dom smarta att ta med sig, slog mig inte ens. Haha. Friluftsmänniska som man är. 😀

image

Milo fick lite iPad tid precis innan maten. Jag har blivit hårdare med hur länge man tillbringar tid med sin iPad. Får inte gå överstyr. 

image

image

image

Vackert va? Detta ligger i närheten av en stor bro (Hjulstabron) och senare kom det en jättebåt som Milo fick se. 

image

image

Igår hade jag på mig klänningen från FEMME Collection. Den var precis så ljuvlig som jag anade alltså! Du hittar den HÄR! Den här tunika/ponchon fick du ju en sneakpeek på förut. Den är så gaaaalet fin! Den är från My Ztyle. Älskar den! Den hittar du HÄR

 

Vi gick ut på bryggan och kikade på båtarna också. Den här var så söt, lilla Hedda. 🙂 

  
Satu med två av sina barn. Hon har också tre barn precis som jag. Så när vi gör något tillsammans och alla barnen är med är det fullt hus! 🙂 

   
 

Här hade temperaturen gått ner lite. När de satte igång och basta var det 120 grader. Satu, Heikki och jag är ju finnar så det är lite stackars Tony i dessa sammanhang. Men han kämpade på bra igår och bastade t.o.m mer än finnarna igår. 🙂 

    

image

image

image

Milo var också med och bastade (ja han är ju halvfinne) och efter bastun väntade bad i det 19 gradiga vattnet. Vi kollade och det hade faktiskt orkat sig upp till 19 grader. Alla tyckte det var superskönt med det svalkande badet efteråt. 

  
Bastupojken ville in i bastun ytterligare mer efter sista badet. Då ska ni veta att han ratat bastu till för typ ett halvår sedan. Då fick mamma och pappa med honom i bastun för första gången, numera älskar han det. Kul ju! 

Ja en superhärlig kväll blev det igår! Verkligen! Mer såna vardagsmys träffar tycker jag. Det förlänger också sommaren avsevärt att ta vara på de fina kvällarna efter jobbet! 

Jaha, idag ska jag jobba hemifrån. Milo är hemma med mig. Här inne ska du få tips på lite tights och så ska du få ett smidigt lite nyttigare recept på frukostbullar som duger till mellis också. Hörs sen igen! ❤️

Ps: Höll nästan på att glömma! I eftermiddag drar jag igång en tävling i samarbete med Love Forever! Vid kl 15 ungefär. Då måste du kika in och vara med.❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
8 years ago

Hej Nina! Vet inte om det bara är jag men det går inte att se dina bilder på Bloglovin. ..?
Har försökt att unfollow och folk igen men ser fortfarande inte bilderna. Tänkte att det kan vara bra att veta (om det nu inte bara är för mig det krånglar).
Ha en fin dag!

Ulrica
Ulrica
8 years ago

Fin klänning! Svårt att veta vilken storlek man ska välja. Hur är den i storlek tycker du? Liten… Stor…?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrica
8 years ago

Jag tycker den är normal till lite stor i storlek. Den ska ju vara lite mer rymlig så att säga i modellen.

Nästa inlägg

Nu är det officiellt!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x