Hjärtat i halsgropen i Rålis…

Go’kväll! 

Hoppas ni haft en fin lördag. Det har vi haft. En mysig dag i Sthlm blev det för oss. Vi har suttit på en filt i Rålis och tittat på Milo som kört sig fullständigt genomsvettig på sin scooter. 

   

Han har utvecklats massor vår pojk. Kör som ett riktigt proffs och kan göra en del trix. Hoppa och fara och flyga. Såklart så sitter jag alltid lite med hjärtat i halsgropen men jag börjar bli lite van nu. 🙂 Han har ju störtat många ggr och varje gång sticks det i mina händer och hugger i livmodern. Det gör så på mig. Konstigt fenomen. Sen är man i alla fall överlycklig när man märker att allt gått bra, lilla hjärtat kan lugna sig igen och man får fortsätta hoppas att allt ska gå bra. Hur ska man beskydda sina små? Man kan ju liksom inte linda in dom i madrasser (även om jag skulle vilja ibland) 😉 

 
Filthäng i parken. Jag som är från en småstad blir alltid så genuint lycklig i hjärtat när man ser att en sån park som Rålis är fullsmetad med folk. Så har vi inte här i vår stad. Det är för det mesta rätt skralt med folk i våra parker. Rålis kokade av folk även om vädret inte var toppnotch. Vi hade med oss sallad till lunch som jag fixade innan vi åkte. Riktigt mysigt att äta picknick på en filt. 

  

Kan säga att det var riktigt högtidligt att gå ut i salladslandet och plocka sin egna ekologiska sallad. Gott och fräscht. Så glad för vårt lilla land. Kikar till det varje dag för att se vad som hänt i det. 

  

Väl hemma så blev det bad och grill. Solen gassade och poolen hade kommit upp i nästan 24 grader. Vi grillade så galet gott ikväll! 

   

Vi grillade kyckling med glaze uppepå. Blev såå gott! Sen gjorde jag den här röran i ugnen. Skalade sötpotatis, palsternacka, kålrot, morötter och lök. Strimlade dom och strödde sen på fetaost och solrosfrön. Skivade sedan på smör och avslutade med peppar och salt. ”Det var de godaste rostade grönsakerna jag någonsin ätit” sa Tony. Kan inte annat än hålla med! Sen gjorde jag fetaostkräm till också. Ibland är det så gött när man lyckas med maten! 

    
 

Kvällen avslutades ute med såpbubblor. Jag gjorde egen sån. Blanda bara lika delar vatten och diskmedel i såpbubblebehållare. Sen i med en halv tesked florsocker. Klart! Bubblorna blev jättestora och hållbara. 

Nu ska jag snart (förhoppningsvis snart så jag inte somnar) skjutsa min äldsta på fest. Hoppas Du har en mysig kväll. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Va gott det såg ut!! De ska jag göra nån kväll! Vad sort sonen har blivit och himla fin frilla en riktig killfrisyr, ja jag tycker även att killar kan ha långt hår så klart. Men fin var han. Tack för en trevlig blogg! Hoppas du höll dej vaken under tiden du körde stora sonen till festen. Ha de gott.

Åsa
Åsa
8 years ago

Vad mycket du hinner på en dag, låter jättemysigt! Vad hade du i salladen? Måste testa rotfrukterna. Ha det bra!

kinna
kinna
8 years ago

Har jag missat det ! Hur gick det med operationen i lilla baken ?

Nästa inlägg

”Poolhusrensning”

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x