”Poolhusrensning”

Godmorgon!

Vaken sen 5 och har inte kunnat somna om. Har lite ont men har inte tagit smärtstillande ännu. Har PMS dessutom vilket gör att det här med sömnen blir lite virrivirrikokkookoooo! As always! Någon mer här som har problem med sömnen vid PMS? 

  
Panorama bild på vårt lilla poolhus. Igår gjorde vi som sagt en rejäl rensning. Tog bort allt och snyggade till under. Lappade ihop tältet lite sen det blåste sönder och möblerade om lite. 

   
    
    
   
Det blev mysigt att sitta där igen. Jag tände upp ljusen överallt och sen bestämde vi att vi skulle äta kvällsmat inne i poolhuset. Så mysigt i solnedgången. 

  
Behöver inte vara så fancy. En liten tallrik bara så man får plats. Riktigt mysogt var det att sitta där igår kväll. 

  
Tände upp ljusen vid vårt andra bord också även om vi inte satt där. Vilken mysförhöjare det är att tända ljus ute i naturen. 

 

Tidigare på kvällen tog vi en kort promenad. Milo på sin kickbike och vi till fots. Milo är så glad i sin ”scooter” som han själv säger. Han fortsätter prata engelska vår lille pojk. Varje dag pratar vi lite engelska för att hålla igång det. Han är bättre än oss på amerikansk dialekt kan man säga. Han låter som ett barn som bott i USA ett tag. Helt galet och såklart fantastiskt!  Får se om jag kan bjuda er på nåt klipp senare….
   
Poolen nystädad också. Håven fick åka rejält i poolen idag då det var massa kryp som hade åkt i. Måste köpa poolskydd så man inte behöver hålla på och rensa så mycket. Det blev också en väldigt fin solnedgång. Dessa silhuettebilder är ju så vackra. 

Idag väntar en dag i Stockholm. Vi har livat Milo en dag i Rålis skatepark. Han har läääääängtat hela veckan efter denna lördag kan man säga. Vi ska göra med oss picknick och sitta på en filt bredvid medan han får leka av sig lite på sin ”scooter”. Det blir en mysig dag! 

Ska ner och göra frukost nu. Vi hörs under dagen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Åh så fint du gjort igen i poolhuset; tank om tex självaste Ernst K har vägen förbi och vill ha en ’finfika’ ihop med dig, då är det ju bra att du redo med nyfixat poolhus=)
Den boken som du laser om ’mindre oro’ låter mkt intressant; fast ibland känns det som att jag har läst så många böcker/gått på föreläsningar att jag liksom borde greja det nu, men kanske är det en livslång process? Läser just nu en bok som grundaren av ’The Work’ har skrivit; heter hon Katie Byron eller Byron Katie nu igen;-). Hon har själv lämnat ett liv fullt av oro till att leva fullt ut; har du last ngt av henne? Det utgår från detta med att det är våra TANKAR som ställer till det för oss och ett forsök i att mera konkret ifrågasätta tankarna som ju i sig sätter igång känslorna.
Men då fortsätter jag att läsa i min bok och du i din, oxå utbyter vi pepp och tips. ha en fin dag i Stockholm/Kram Helene

samirajabbar
samirajabbar
8 years ago
Karin
Karin
8 years ago

Hej! Är alltid så trevlig att läsa din blogg. Du bjuder på dig själv. Tänkte om polen. En pol ska vara täkt och / eller kombineras med ett staket runt om när den inte brukas. Det för att skydda att inte barn eller för den del djur drunknar. Bor själv i bostadsområde. Tycker det är riktigt obehagligt när det står bassänger utan skydd och att så många inte verkar förstå att de ska täckas. Inget illa ment som du förstår och ni kanske täcker den ordentligt. Finns skrivet om detta. Myndighet eller instans jag vet inte vem har satt upp rekommendationer för detta. Du får googla. Minns bara att det stod om detta i en vi i villa tidning för ett tag sedan. Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
8 years ago

Skydd är införskaffat. Kram

Nästa inlägg

Att avleda sig själv….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x