Söndag när det är som bäst!

Goddagens! 

I morse vaknade jag och kände mig faktiskt ganska så utvilad. Det var ett tag sen. Tassade upp och tittade på mitt vackra barn. 

 
Att titta på sina barn kan man aldrig få nog av. Man kan stirra i timmar. Att se honom sovandes såhär gör så hjärtat hoppar frivolter. Älskade fin! ❤️ Han kallades för ”Lilla Fin” när han låg i min mage. Det såg jag när jag gick tillbaka i min blogg och läste. Hade glömt det helt…. Jag och mitt minne! 
   
 
I morse dukade vi upp frukosten i vårt ”poolhus”. Solen gassade och var varm redan tidigt. Mysigt att sitta där. Lagom värme så tidigt på morgonen också. 

  

  
I morse tog vi ett snabbt beslut att åka ut i skärgården idag. Vi har sagt att vi vill göra en sån utflykt varje sommar och idag passade det bra. Sitter i detta nu i bilen på väg…. Älskar Stockholms skärgård. Så vackert och oftast soligt.vi har med oss plocksallad, dricka och kaffe. Härligt söndagsmys! ❤️

Hoppas Du också får njuta av sol idag. Vi hörs senare. 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 years ago

Måste tipsa dig om en väldigt god frukost-/mellanmåls smoothie. Nyttig och mättande!
1 stor näve havregryn
1/2 msk psylliumfrö eller liknande
Ca 1 dl frysta svarta vinbär (plocka av buskarna och frys in!)
Ca 1 dl färsk eller tinad fryst mango (tina upp snabbt i mikron)
Ca 2 dl vätska, jag tar laktosfri mjölk och lite vatten

Mixa med stavmixer och häll upp i ”latteglas”. Njut!!

Nästa inlägg

Hjärtat i halsgropen i Rålis…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x