3 snygga till hösten

boozt 3 snygga

 

Poncho HÄR (adlinks)

Ok, även om jag senast igår var på badstranden och det ska komma mer fint väder framöver så kan kan börja kika lite på hösten. Jag är sååå sugen på en vit väska i höst. Snacka om att ljusa upp tillvaron. Dessutom hittar man u grymt bra i vita väskor till skillnad i svarta väskor (hej pannlampa och förstoringsglas liksom). Pochon kostade typ 350 spänn, sååå fin! Precis min style! Hashbeensen….åh vill ha! Vill verkigen verkligen ha!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana (La Madre)
8 years ago

Gillade helt klart väskan!! så snygg. Jag som är på jakt efter en ny väska också. Men däremot är jag inte riiiiktigt redo för hösten än… 😉

Nästa inlägg

Äta sig till bättre mående…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x