Äpple/kokos paj

 
ÄPPLE/KOKOS PAJ 

125 g Smör
1,5 dl Vetemjöl
0,5 dl Socker
2 msk Vaniljsocker
1,5 dl Kokosflingor
1,5 dl havregryn
5 st Äpplen
1 msk Potatismjöl
3 msk socker till topping

Gör såhär:

Skär smöret i små bitar. Blanda sedan vetemjöl, strösocker, vaniljsocker, havregryn och kokosflingor. Lägg i smöret och blanda hastigt ihop allt till en grynig och smulig deg, ställ den sedan i kylskåp. Skala och skiva äpplen, lägg dem i en liten ugnssäker form. Pudra på potatismjöl och strö på 3 msk socker. Fördela smuldegen jämt över äpplena och grädda mitt i ugnen, 200° i ca 25 min. Servera pajen ljummen tillsammans med vaniljvisp. Ät och njuuuut!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Behöver hjälp!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x