Vilken jäkla dag!

Go’kväll! 

Du som först skrev om denna uppblåsbara grunkimoj! TACK! ❤️ Efter tipset ifrån Dig så googlade vi och hittade att det fanns här i vår småstad!

  
Här har vi Toxy med en uppblåsbar minibadring runt halsen. 🙂 Han är MYCKET nöjdare. Han går omkring som vanligt hemma och äter som vanligt men kan inte slicka på sig själv. Så sjukt bra! Vilken skillnad, vi fick som en ny katt. Han har varit så olycklig och sur med tratten på sig. Ha lugnade sig men funkade inte normalt med den. Nu är han nästan som vanligt, fast han vill ut hela tiden. Men än en gång, TACK! ❤️

 

Jag har haft besök av bästis Maria och hennes Noel. Självklart var grannens Anton med också. Grabbarna har hoppat studsmatta, åkt kickbike, badat pool och kollat transformers på telefonen. Nästan lika gamla är dom också. Så kul när ungar funkar ihop! Värre är det när dom inte gör det, jag har varit med om det också. Det är verkligen svinjobbigt när det blir så.  
 

Jag har hängt tvätt här nyss och funderar lite över mina fransar som det är kvar en eller två av på höger öga, några fler på vänster öga. Skitanyggt verkligen, haha! Man ser ju mycket piggare ut med fransarna helt klart så jag funderar på att boka tid igen. Har liksom inte hunnit i sommar då vi varit bortresta och gjort massa annat. 

  
Jag skrev just på min instagram (@ninahermansen1) att det ikväll var läge för en ”förlåt för att jag varit en riktig jäkla PMS häxa” kram. Idag har det nästan känts som om det vibrerar i kroppen av PMS. Känt mig uppjagad och helt slut samtidigt. Ruskig kombo by the way. Det roliga var att jag ställde mig bredvid Tony vid grillen och trallade på ”att det minsann gick sååå jääääääkla bra med sötsuget fast jag har PMS och allt”. Ja tills jag kom på mig själv. Jag kom på mig själv nästan direkt. För den där PMS:en har levererar ett JEFLA humör istället! Fifan som jag muckat och irriterat mig. Ja, så den där karln är det läge att rå om lite nu. Mensen kommer imorn och då brukar humöret släppa på, kommer nog mest känna mig ledsen imorn. Sen kommer mensen och man kan återgå till sitt normala jag igen och familjen pustar ut! 

Ni karlar som läser här? Hur upplever ni det när era kvinnor har PMS? Berätta gärna! Jag vill verkligen höra!

  
Nu har jag just nattat Milo lite. Ikväll låg vi och lyssnade på ”Sune börjar tvåan.” Vi ska in i rutiner nu så i morse väckte vi vår sjusovare redan kl 07.30. Han snarkar ju till 9-9.30 annars. Nu är det back to school nästa vecka och då också rutiner. Storytel har skitbra då det är uppdelat i kategorier. Har också lyssnat på sagor på Spotify. Vi varvar det med att läsa vanliga sagor ur böcker också. Tänkt att jag ska få lite rutin på detta nu.

Nu ska jag och Tony ha lite egentid i soffan en pyttestund innan jag också ska knoppa. Är faktiskt helt ärligt riktigt slutkörd efter denna dag. Hoppas Du mår bra! 

Kram ❤️ 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
angelicasandberg
angelicasandberg
8 years ago

Hoppas att många män svarar angående pms! skulle vara väldigt intressant att läsa hur de stackarna kan uppleva oss kvinnor 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  angelicasandberg
8 years ago

Ja men ellerhur! Tyvärr så är mina manliga läsare lite fega. Det är några enstaka som vågar skriva en kommentar ibland. Vi får se och hoppas på någon modig man! 🙂

Lotta
Lotta
8 years ago

Ja, det är säkert lika jobbigt för dem att leva med oss pms-häxor som att va en själv…;-) Usch, vilket elände för många kvinnor att gå igenom månad in och månad ut 🙁 Man VILL ju absolut inte vara så jäkla edgy och förbannad och gråtmild på samma gång, men det går liksom inte att hejda, och så hatar man sig själv för det efteråt och har dåligt samvete mot dem man älskar ♥ Förresten Nina, hur har det gått med din ägglossningssmärta du sökte för?Allt ok igen? Jag väntar själv på samtal från läkare i morgon, svar på en uppsjö av prover som gjorts, svar på en typ av röntgen, och jag är spyfärdig av oro….han ringer i morgon eftermiddag och jag vet inte hur jag kommer klara detta samtal, sjukt orolig denna gång :'( Kramiz

Nästa inlägg

Äpple/kokos paj

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x