Skitnatt!

Godmorgon!

Alltså, jag är sååååå trött! Inatt har Tony och jag sovit så illa. Inte kan jag somna om nu heller även om Milo fortfarande sover. MORR! 

Vår katt alltså…. Han lyckades igår kväll att ta av sig sin krage. Han slet också loss dränet. Jag orkar inte! 🙁 På en bråkdels sekund skedde detta alltså. Vi hann inte på honom även om han satt i hallen och vi i vardagsrummet som ligger typ 2 meter ifrån! Så inatt gjorde vi rent med koksaltspipetter och såg att det var flöde igenom såret. Vi har ju en del erfarenhet av bölder sen jag hade det. Sen stod vi och velade mellan den vanliga kragen och badringskragen och beslutade oss för att ta badringskragen. Eeeh, när Thedde skulle dra till jobbet i morse så såg han att han lyckats dragit av sig kragen IGEN. Ämen fyfan alltså! Den sitter skithårt så jag undrar hur fasen han lyckas alltså? 

SÅ i morse gjorde vi samma. Sprutade igenom och det var fortfarande flöde. Bara vi lyckas hålla det rent och att det är flöde i såret i minst 3 dgr (så länge som dränet skulle sitta) så ska det ju gå bra. Annars kommer vi behöva göra om operationen på honom. Nu har jag gjort en egen krage till honom som funkar skitbra. Ska visa er sen. 

   
 
Ja så att här ligger jag nu, trött som en gnu med en vagel i ögat och undrar när vår tur ska vända? Jag försöööööker verkligen vara positiv i allt men ibland blir det lite tungt. Som att man liksom inte orkar hålla på o vara positiv. När man vill gå ut och skrika: JAAAAAAAAA JAG FATTAR!!! För jag tror stenhårt på att vi går igenom saker för att lära oss något och för att utvecklas. Det har varit ett rätt tungt år för mig/oss. Just nu känner jag lite att 2015 kan sticka och klara sig.

Men! För att hitta det positiva så är ju en positiv sak att vi bor i världens mysigaste hus. Ingen är dödligt sjuk och vi kan prata, gå, höra, se och minnas. Å det min damer och herrar, det går inte av för hackor det! Så jag säger som mamma och jag alltid säger, det hade kunnat vara mycket värre! Sant sant! ❤️

Nu ska jag meditera en stund, sen blir det frukost med kaffe. Hörs sen igen! 

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
8 years ago

Usch, inget vidare! Kramar till dig (och du har ju iallafall en hemskt snygg filt! 🙂 )

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
8 years ago

Haha! 😀 Ja men ellerhur?! Skitsnygg ju! Kram

Lillemor
8 years ago

Jag förmodar att du har snöre i ”badringen” också, så som man har i tratten. Man kan knyta det snöret bra hårt alltså. Om du får in ett finger mellan är det lugnt. De kan korva sig ur det mesta. Men badringen är enklare att ta sig ur än tratten. Men tratten är verkligen misär för katter.
Spola spola spola så löser det sig nog. Men det läket ihop fort inuti så då kan man lyfta lite försiktigt i huden så det släpper igen. Annars går det fort att sätta nytt dränage
Hoppas det funkar för er resten av tiden❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lillemor
8 years ago

Tack för tips med att lyfta huden! Det ska vi absolut göra om det känns som det kläggar igen. Kram

Lisen
Lisen
8 years ago

Hoppas såret håller sig fint så det slipper bli massa bök med ny op osv:(
Är verkligen dags för er att få lite flyt känner man!
Kram!

PS. Vart är den urfina filten ifrån?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisen
8 years ago

Ja men ellerhur?! Så känner jag också. 🙂 Filten köpte jag nog förra året på Rusta. Kram

Sara
Sara
8 years ago

Åh vilken natt. Ja ibland måste man tänka på dom positiva sakerna i livet men det kan va svårt att uppskatta dessa när det bara går emot en hela tiden. Kram på dig o hoppas att dagen blir bättre / Sara

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sara
8 years ago

Ja så sant så sant! Tack fina du! KRAM

Ninniz
Ninniz
8 years ago

Katter alltså! De är bra kluriga o smidiga. Vi brukar trä in ett halsband i tratten istället för ett snöre/band. Spänt förstås. Det får de inte loss, jag lovar. 🙂

Nästa inlägg

Vilken jäkla dag!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x