En riktigt härlig ”bara vara” dag!

Go’kväll!

Idag har vi bara varit och njutit av det fina vädret. En riktig slapp ”bara vara” dag verkligen. Jag fick ett ryck och bakade i värmen idag. Gjorde två nya recept. Sen har jag bakat en gång till ikväll. Då blev det LCHF frallor. Du ska självklart få recept på hela patrasket sen. Vi bjöd över grannarna på fika efter att kakorna var klara. Mysigt att sitta under äppelträdet. 

image

image

Tony har hunnit med lite slapp på vår 70-tals madrass i poolen också. Såg riktigt rart ut! 

image

image

Helena & Karin. Helena är min granne och Karin en vän från långt tillbaka i tiden. Hon är en av dom som jag tagit mina första fyllor ihop med på det glada 80 talet. 🙂 Helena och hennes familj åkte ut och fiskade och tog med sig Milo. Så efter att jag var klar med frallbaket åkte vi efter. Vilken idyll alltså! 

image

Solnedgången var magisk. Karin och hennes sambo har stuga därute. En fantastisk plats uppe på höjden med utsikt över vattnet. Så otroligt vackert och en så rogivande plats. Underbara sommar! I love you! ❤️ 

Nu är det bara soffan kvar här hemma. Imorgon är det måndag men Milos skola har planeringsdag så han börjar 1:a klass på tisdag, på hans mammas födelsedag ifall nu någon missat det (host host). Det blir spännande! Alltså skolan! 😉 Hoppas ni haft en fin helg. 

Sov gott! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Vilken mysig dag! Jag ser ju vem jag gärna hade bott granne med 😉
Haha frågan är vem som längtar mest till tisdag egentligen 😉 är det verkligen Milo?? 😀

Sov gott du med 🙂

Nästa inlägg

Sötpotatischips

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x