Tur man inte blev en and!!

Godmorgon! 

Detta inlägg påbörjades igår kväll men jag somnade med kameran i pannan faktiskt. Tony hade skrattat gott åt mig där jag låg och somnade mellan varje knapptryckning. Tanten var trött minsann. 🙂 Den här solen gör oss alldeles fulla av D-vitamin och lugn, så måste det ju vara.

Igår började vi dagen som ni fick läsa på mitt blogginlägg från gårdagen. Men sen ordnade det upp sig minsann. Vi åkte ned till hamnen och träffade mamma, pappa och syrran. Medan vi väntade satt Milo och Tony och namngav varenda and i vattnet.

image

image

Allt från Leffe till chefen. Så mysigt att lyssna på dom där två. Tony besitter nämligen en fantastisk fantasi så det var riktigt i underhållande. 🙂 Jag fick tydligen vara en liten fiskmås. Man tackaaaaarrrrr. 😀

image

Här har vi Regina. 🙂 Förresten…vad sura dom var. Jagade varandra och knäppte efter varandra med näbben. Tur man inte blev and. Skönt och få stjärtfjädrarna avklippta av en sur kompis liksom. 

  
Som jag skrattade åt den här bilden alltså!! Kolla Milo!!!! HAHAHAHA. Typ: ”Kolla in i kameran nu unge”! Milo skrattade lika mycket han och han kom inte till skada ifall nu någon trodde det. 😉

 

Nu har alla mina lösfransar trillat av och jag har bara mina egna kvar. Är faktiskt förvånad över hur lite mina egna fransar skadats! Kanske att dom känns lite kortare men absolut inte färre. Känns ovant och konstigt men skönt när man tvättar av sig sminket. Man kan gnugga på ordentligt även om jag absolut inte haft några problem med det annars. Det GÅR att tvätta försiktigt också.  🙂 Håller dock på och jagar en ny tid, tycker man ser så pigg ut med fransar och det saknar jag lite. 
image

image

Åh vad vi mös här under de stora parasollet. Solen gassade och det var sådär behagligt härligt i skuggan. Min headerbild är tagen vid den här hamnen förresten.  

 
En liten selfie i toakön. Hade på mig min bolero från Love Forever till ett par svarta shorts och svart linne. Perfekt klädsel i värmen! 

  
Efter hamnen for vi iväg för att titta på motorcyklarna. Igår var det Mälaren Runt här i vår lilla småstad. 20.000 motorcyklister som kör runt hela Mälaren och samlas sedan på Motorgården här i Enköping. Många fina åk var det. Då sitter man på filtar med picknick och tittar, hur mysigt som helst. Glömde ta bild dock. 

Kvällen avslutades vid grillen här hemma. Jag tillagade dessutom nyttiga snacks till mig som jag tänkte tipsa om i nästa inlägg. Hörs igen om en stund! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kattskit och fultjur för hela grannskapet!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x