Bad luck!

Go’kväll! 

U T P U M P A D sitter jag här i soffan och förundras över vilket oflyt vi har i livet just nu. Ni vet när precis allt går emot oss, hela tiden, varje dag. Så har det varit nu under en period och jag undrar om någon krossat en spegel eller gjort något annat jäkligt puckat och elakt för att vi ska ha det såhär? 

Förra veckan var det reda ut den onda äggstocken med besök hos gyn. Sen började kattens sår att se kymigt ut och blev en böld. Samtidigt började det bli rött runt ena mitt fästingbett och klia. Så samma dag som katten opererades blev jag kollad av läkaren (tack o lov var det förmodligen något som fastnat efter fästingen som nu skulle ut). Ofarligt och inte borrelia. Katten slet ut dränaget så nu har vi haft projekt rengöring här i den här hettan. Hur bra är det? Inte alls. Koll imorgon om hans sår är ok, det ser lite oroväckande ut. Är det inte ok blir det samma operation igen. Går det på försäkringen tro? Den här veckan ska vi ta ut det sista ur vår lägenhet då den ska bli uthyrd från den 22 augusti. Packar en modell liten lastbil full. Sen drar jag hem till barnen. Blir orolig efter 50 min när Tony inte dyker upp och INTE svarar i telefonen. (Ni ba: Du orolig – det kan vi väl aldrig tänka oss. Hahaha…..) Åker ner och kollar, ja där sitter han i bilen och har batteritorsk på både mobilen och bilen. Vi åker och hämtar laddkablar. Startar i alla fall inte. Det visar sig vara fler batterin på lastbilen. Så efter 30 minuters starttest startar de förbannade lastbilen. 

Det här är bara en bråkdel av allt som faktiskt hänt nu på några veckor. Har vi en förbannelse över oss eller har vi gjort nåt? Jag börjar faktiskt fundera. 

  
Men så vänder jag lite på det. Eller försöker. Ser man på det på det här sättet så tänker man istället att man kanske har tur. Återigen! Det är hur man väljer att se på saker. 

  

I helgen hittade Tony den här. Betyder det att det vänder fullständigt nu? Att snart kan vi vältra oss i pengar, välfärd och lycka? 😉 Jag har aldrig hittat ett fyrklöver och detta var Tonys första han hittade. Då har jag en kompis som hittat hur många som helst och alltid hittar. Är inte det konstigt? 

Nä, nu ska jag lägga mitt trötta huvud på en kudde. Det blir inget firande av mig imorn. Vi tog ett snabbt beslut att det blir för stressigt för oss att hinna med nu. För en gång skull tog vi ett bra och moget beslut. Det blir till att fira mig på dagen på lördag istället. Så imorgon blir det som en vanlig dag. Har aldrig hänt i mitt 42 åriga liv. Vi har ALLTID firat mig den dagen jag fyller år så det kommer bog bli lite märkligt imorgon tror jag. Jag som tycker om o fylla år och allt. Stackars mig! 😀 Well well….vad är väl en bal på slottet. 😉 Näääärå. 

Hörrni, godnatt på er. Hoppas Er dag varit bra på alla sätt och vis. 

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Jag tror att fyrklövern innebär en vändning; den kommer nog på din födelsedag eftersom du är en så himla godhjärtad, vacker, snäll, rolig quinna. STORT Grattis ngn timme i förskott fina Nina.
Kram Helene

Katrin
Katrin
8 years ago

Usch vad du har det motigt 🙁 hoppas det vänder! Tror också starkt på fyrklöverns lycka, jag letar alltid upp flera stycken om sensommaren (du vet, de kommer sällan tidigt utan gräset/ängen måste ha slagits ner minst en gång för att de ska bli till) och så får jag önska mig det jag vill så håller det till nästa sommar tänker jag 🙂 Kram!

aa
aa
8 years ago

Skriver detta efter kl 24 så jag kan faktiskt skriva -GRATTIS på födelsedagen underbara härliga Nina =)))

Lisoball
8 years ago

Gomorron å grattis på födelsedagen! Det är i dag det vänder! 😀

Elin
Elin
8 years ago

Grattis på födelsedagen! Jag känner igen känslan att inte bli ”firad” på sin dag, man blir aaaldrig för gammal för det!☺ Jag å min lilla familj hoppas oxå att det vänder för oss efter ett års helvete då min 11 åriga tös började må riktigt psykiskt dåligt. Visade sig att hon har atypisk autistism, adhd och ångestsyndrom

Anne
Anne
8 years ago

Shit, tycker du är det där är motigt?!! 🙂 Det låter som full normal vardag i mina öron. 🙂 Men det är ju ingen tävling, som vi brukar säga här hemma när man jämför eländen. Kan låta som ingenting för en annan, men vara oerhört jobbigt för dig givetvis. Kan själv ligga vaken nätter igenom för ingenting, men är det fullt i huvudet så är det.
Grattis på födelsedagen förresten! 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anne
8 years ago

Som jag skrev, detta är bara en bråkdel. Skriver, som du säkert förstår, inte ut allt på bloggen. Mycket i livet är ju privat som man inte vill dela med andra.

Så ja, det har varit väldigt jobbigt under en period utan att jag för den sakens skull vill gå in på vad och varför det varit det.

Tack för gratulationen!

Anne
Anne
Reply to  Niiinis
8 years ago

Nä, det är klart. Det var inte min mening att förringa. Det blir lätt lite platt om man skriver. Ber om ursäkt att jag uttryckte mig tokigt.

Jenny
Jenny
8 years ago

Har ni försäkring på katten så går väl både operation 1 och den ev operation 2 på försäkringen. Bara 1200kr i självrisk (typ) vid besök 1. Om besök två för samma skada är inom 25 dagar så blir det ingen självrisk alls vid det besöket. Så har det i alla fall varit när mina missar har slagit sig till diverse skador :-/

Och grattis på födelsedagen 🙂

Jannike
Jannike
8 years ago

Grattis på födelsedagen!

karin
karin
8 years ago

Grattis på födelsedagen! Angående allt motigt vill jag bara skriva kämpa på. Skänka dig lite styrka☺. Jag brukar försöka gå till basic och här och nu när det är tufft och snurrigt. Kanske kan jag njuta av solen och att barnen inte bråkar just nu, dessa 3 minuter. Kanske känna tacksamhet över att vi äter gott. Sen kan man ju alltid tänka på att man har varandra och sina barn men det är så självklart att känna den tacksamheten på något vis…Se de lilla som var bra övar jag på i alla fall . För att få in fina glada tankar som kan trycka bort annat om så för en minut. Så att det går att vila från det som gör ont och är jobbigt en stund. Kanske svårt att förstå vad jag menar

karin
karin
8 years ago

Grattis på födelsedagen! Angående allt motigt vill jag bara skriva kämpa på. Skänka dig lite styrka☺. Jag brukar försöka gå till basic och här och nu när det är tufft och snurrigt. Kanske kan jag njuta av solen och att barnen inte bråkar just nu, dessa 3 minuter. Kanske känna tacksamhet över att vi äter gott. Sen kan man ju alltid tänka på att man har varandra och sina barn men det är så självklart att känna den tacksamheten på något vis…Se de lilla som var bra övar jag på i alla fall . För att få in fina glada tankar som kan trycka bort annat om så för en minut. Så att det går att vila från det som gör ont och är jobbigt en stund. Kanske svårt att förstå vad jag menar

karin
karin
8 years ago

Lite text försvann skulle också skriva. .. fast jag tycker ändå du verkar vara bra på det jag nyss skrev. Kram

Nästa inlägg

Fetost & Grönsakspytt

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x