ANNONS

Fetost & Grönsakspytt

/

Jag kommer att börja med lite recept på mat här på bloggen. Jag äter ju helt annorlunda nu. Det är nu man verkligen måste lägga ned lite energi på vad som ska serveras här hemma då jag äter lågkolhydratskost, koffeinfritt, laktosfritt, sockerfritt (förutom socker från frukt) och självklart glutenfritt. Mycket ”fritt” blir det! 🙂 Jag känner att jag redan tappat i vikt, men då min fokus inte riktigt ligger där just nu utan på att må bra inifrån och ut så har jag inte vägt mig. Dock så vet jag vad jag vägde när jag började ungefär. Så jag tänker att jag väger mig när det gått 1 månad. Bara för att se vad som hänt, OM nåt hänt. för hur det än är så mår nog min kropp bättre utan de 10 kg extra jag har på min kropp. Sen önskar jag självklart av hela mitt hjärta att jag får må bra just inifrån och ut! 

 

Till lunch idag lagade jag något som jag kallade Fetost och grönskakspytt. Ämen HALLELUJA! Så gott och fräscht på nåt sätt. 

RECEPT:

1 gul paprika

1/2 röd paprika

1/2 liten zucchini

ca 100 gr fetaost

1 vitlöksklyfta

Salt

Grovmalen peppar

Gör såhär:

Hacka alla grönsaker i tärningar. Fräs dom i smör. Pressa i en vitlöksklyfta, salta och peppra. Se till att grönsakerna är sådär härligt mjuka. Den sista minuten vänder du i den smulade fetaosten. Lagom till den börjar smälta är det klart. Ät och njut! 🙂

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00