Nyheter på SKÖNHETSHIMLEN

yves rocher nyfiken på

 

Nagellack Citron HÄR (adlinks)

Nu börjar det dyka upp en massa nyheter på skönhetshimlen. Jag som utbildad makeup artist är självklart intresserad av allt nytt som kommer. Här är 3 stycken produkter som jag gärna skulle klicka hem. ÄLSKAR det gula nagellacket, hur snyggt i höst? Det måste ju vara hur coolt som helst! En liknande läppglanspenna har jag haft och jag älskade den. Den här färgen ser såååå fin ut! Ögonskuggsprimern har jag hört så gott om. Ni som har lite linjer på ögonlocken känner säkert till fenomenet ”fastna i linjerna” när det kommer till ögonskugga. Jätteirriterande om du frågar mig! Såna här primers brukar hjälpa till att eliminera det. Det man ska vara noga med bara är att se till att inte ha på för tjockt lager. Då hamnar det där i alla fall. Ett tunt fint lager på ögonlocken brukar göra susen, dessutom gör det att ögonskuggan sitter mycket bättre. Japp, det var lite tips på nyheter på skönhetshimlen!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Åh härligt..tackar. men undrar hur läppglansen ser ut på? Tänker mig att läpparna liksom försvinner om det är sådär hudfärgat..?

Nästa inlägg

Det handlar om Din inställning

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x