Jag träffade min husgud Ernst!

Go’kväll! 

Allra först MÅSTE jag bara berätta vem jag träffade idag. Min husgud. Min idol. Min mysfarbror nr 1. Jag har inte missat ett enda avsnitt sen han började sända sina egna program. 

Jag träffade verkligen Ernst! IIIIIIIIIH!!!

 

Jag fick höra talas om att han var på plats. Det som var så toppen var att Annelie (en som jag ska berätta mer om senare) skulle handla i hans monter. Så att såhär satt jag och laddade innan vi gav oss av mot Ernst monter.

JAG HÄNGER MEEEEEEEEEEEEEEEED typ skrek jag. Jag har ju träffat honom en gång men vågade inte gå fram och surra. Är det någon jag verkligen vill träffa så är det honom. Att sitta o surra med. Helst av allt skulle jag vilja dela en flaska vin med han och BARA sitta och surra om livet. Inget snusk alltså om det nu slog någon. Ernst ligger inte, Ernst är bara mysig (i min värld). 😀  
   

 
Jag fick liksom ta bild tillsammans med honom. ”En sån där selfie” som Ernst sa. Å inte nog med det….vi satte oss vid hans bord här och pratade en stund. Eftersom det nästan hela tiden stod folk omkring honom så känner jag att servar en riktig ynnest att få göra det. Jag frågade om han någonsin blev less på allt folk. Det blev han absolut inte. Han bor i en stad, på landet, långt bort från Sthlm där han känner att han får andas och vara ifrån allt och ladda batterierna. Det gör han alltid när han inte gör TV eller är på Formex typ. Han hade precis varit i Toscana och bara ”varit”. Han är på pricken som på TV. Underbar med andra ord! Ville inte gå därifrån och hoppades nästan att det skulle uppdagas att han var en farbror till mig eller nåt så man fick fortsätta hålla kontakten. 

Jag har gjort min sista dag på Formex. Imorgon ska jag firas. Jag har haft såååå kul och har såååå fina kollegor omkring mig. Terece och Sofia är helt underbara och vi är ett superteam. Har träffat massor med härliga butiksägare och människor under dessa dagar så jag känner mig alldeles uppfylld! Så härlig känsla! ❤️

Nu är jag trött och behöver vila och sova lite. Vi hörs igen imorgon. Ha nu en riktigt trevlig fredagkväll. 

Kram❤️

 

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 years ago

Roligt att du fick träffa mys-Ernst

Lena - Gott för själen
8 years ago

Hahahaha, ”Ernst ligger inte, Ernst är bara mysig”, hahaha. Du är för skön du!

Kram Lena

Snigeln
Snigeln
8 years ago

Love Ernst:)

Mia
Mia
8 years ago

Ååååå fina Ernst! Han är verkligen en stor inspirationskälla! Älskar hans sortiment! Förstår att du va lycklig 🙂

Mallansvardag
8 years ago

Såååå hiiiiimla aaaaavundsjuk

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallansvardag
8 years ago

Han var underbar! ♥

Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Underbar läsning och fina bilder; var det inte den snudd på bästa födelsedagspresenten att få ’hänga med’ Ernst:-) Grattis till den! och förresten Grattis till Ernst oxå, som fick träffa vackra härliga Nina.
Detta gör att jag nu är helt säker att det har vänt; nu blir det mkt flyt ett tag.
Ha det så gott fina Nina

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene i Götet
8 years ago

Åååååh tänk om du har rätt? Tänk om allt vänder nu?! Åh hoppas! KRAMAR ♥

Nästa inlägg

Night Night

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x