Att skapa en bra Måndag!

Morning sunshines! ♥

Jaha, då är nya veckan igång. Skrev på min instagram i morse att det handlar så mycket om inställning. Jag bestämde mig för att ha en bra måndag och hittills har den varit helt ok. Tankens kraft är enorm! Det finns t.o.m. forskarstudier kring detta som bevisar att hjärnan och känslan går att påverka bara genom tankar.  Det tycker jag är så häftigt!

IMG_0110

frukostMin frukost denna morgon innehöll 2 ägg, en stor kopp kaffe med laktosfri mjölk och en smoothie gjord på frysta blåbär, banan och bubbelvatten. Jag brukar variera den lite för att ha lite nya smaker varje morgon. Nu har jag kört lågkolhydratskost i över 2 veckor och det känns fortfarande riktigt bra. Min mage är mycket lugnare och snällare och jag känner hur all svullnad i kroppen är borta. Jag sväller inte upp efter måltiderna alls vilket är en otrolig känsla. Det krävs lite bättre planering men gör mman det så är det busenkelt. Jag har gått ned i vikt (känner på klädera och ser i spegeln) men har inte vägt mig. Mest för att jag inte vill att fokus ska ligga där, det här handlar om att få må bra igen och lugna mina uttröttade binjurar som sagt. Vad enkelt det är när man tänker på hälsa och inte på vikt! Det är nog mitt bästa tips till dig som vill gå ner i vikt. Tänk inte på vikten, tänk på alltt bra det gör med din kropp istället. Att den håller blodsockret på en jämn nivå. Ett blodsocker som svajar är jättestressande för våra kroppar. Så tänker i alla fall jag och har en helt annan känsla inför detta nu.

frukost 2Min lilla fis åt sin favoritfrukost i morse. Finncrisp med smör och nutella på. Dock ska jag erkänna att jag försöker tänka lite mer nyttigt åt honom också. Jag försöker också påverka de stora barnen men det är inte riktigt lika lätt. Jag försöker tänka att det inte ska vara så mycket socker i kosten (gick bet på nutellan där men har men har precis hittat en steviasötad som jag ska köpa). Det är ett tufft projekt men jag vet ju själv att vänjer man sig av med det så är man inte sugen ens. Jag tänker att man ska försöka i alla fall under veckorna. Sen får helgen vara mer utsvävande för honom.

nutella

HÄR hittade jag den osockrade Nutellan!

IMG_0089Jaha, för min del handlar det idag om massa jobb. Mycket av mitt andra jobb hanns inte med förra veckan då jag hade Formexmässa med Love Forever. SÅ idag handlar det om att komma ikapp där. Imorgonn är det heldag med Love Forever igen. Du glömmer väl inte bort vårt event på torsdag va? Då ska vi ha lite härligt mingel med superutförsäljning. Anna Book kommer vara där, Terece och jag också. Så kom för tusan. Du kommer hitta plagg från föregående kollektion från 100 kr liksom!

Love Forever mingel 2

Nähä, dags att börja jobba! Vi hörs snart igen! Senare idag drar jag igång tävlingen så kom ihåg att kika in igen senare.

Hoppas du får en fin måndag, kom ihåg tankens kraft!

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Javisst är det bra att vända måndagen till något bra istället. Går liksom lättare då helgen varit bra med underbart väder och skönt häng 🙂
Önskar så att jag kunde komma på torsdag men som sagt lite för långt med 80 mil enkel väg. Undrar hur det gick med den andra tävlingen…har jag missat vem som vann eller kan du inte bestämma dig?

Nästa inlägg

Ny kamera!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x