Fräscha naglar!

fräscha naglar

 

Nagelcreme HÄR

Jag har ju tagit en paus i att bygga naglar. Det var egentligen min operation i april som gjorde att jag tog bort dom. Men nu har dom plötsligt börjat växa ganska så bra men är inte så jätte hållbara. Känner att man kanske ska ge det en chans. Att bygga upp dom lite så att de blir lite starkare. Det är så frääääächt med lite lagom långa naglar med lite coolt nagellack. Här har jag tipsat om riktigt bra produkter hos Yves Rocher.

Nagelcreme: Ett fylligt och mjukt balsam som ger starkare och mer motståndskraftiga naglar. Tack vare dess formula som innehåller kakaosmör vårdar denna stärkande crème naglarna och dess konturer.
Om crèmen appliceras regelbundet blir naglarna på nytt smidiga och flexibla.
Vårdade och stärkta är de mer motståndskraftiga, som nya.
Händerna är vackrare och mer välvårdade.

Nagelpeeling: En välgörande peeling som putsar nagelytan och mjukar upp nagelbanden. Den milda peelingeffekten kommer från aprikos- och argankärnor. Resultat: vackrare, mer välvårdade naglar och händer.
Applicera en liten mängd peeling på nageln och nagelbandet. Använd applikatorn för att exfoliera nageln. Applikatorns spets kan sedan användas för att trycka tillbaka nagelbanden.

Nagelolja: En välgörande, stärkande nagelolja som ger intensiv näring och fukt åt sköra naglar och nariga nagelband. Ett par droppar är allt som behövs. Naglarna blir med tiden starkare. Består till 100 % av jojobaolja från växtriket.
Använd applikatorn för att lägga en droppe olja på nageln. Massera sedan ut över nagel och nagelband. Använd gärna på kvällen så att oljan får verka över natten.

Baslack: Ett stärkande baslack som bygger upp keratinet i sköra naglar och gör dem tåligare och mindre benägna att skiva sig. Lacket bildar en flexibel film som skyddar varje nagel mot vardagens alla påfrestningar.
Applicera över hela nageln i ett enda jämnt lager och låt torka ordentligt.
Utan toluen, formaldehyd och kamfe.

(Adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Havrefras
Havrefras
8 years ago

Hej! Måste ha missat vart ni la ut vinnaren till presentkortet hos loveforeverchic? 🙂

Nästa inlägg

Att skapa en bra Måndag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x