Måndagskväll in da house

Go`kväll!

Här har vi just ätit middag, det blev en grillad middag ikväll. Tony har nämligen lite höstångest. Rädd att det är de sista dagarna vi får grilla så nu antar jag att vi kommer grilla tills att hösten dimper ner på allvar.  Det kan ju bli hur länge som helst det. 😉

IMG_0156

IMG_0155

Helstekt fläskfile med en härlig grönsallad gjord på strimlade sugarsnaps, fetaost, plommontomater, gurka och avocado. Riktigt gott och fräscht vart det….och Tony fick grilla. 😉

IMG_0151Jag har också hunnit med att göra om lite i Milos ”rum”. Eller hans del av rummet. Det blev faktiskt mycket bättre mot det vi hade tidigare. Nu är det mer plats för leksaker, spel och lek. Han bev så glad när han kom upp på sitt rum och såg hur det såg ut. Han är observant som sin far min lilla fis. Han missar sällan förändringar hemma vilket är lite kul faktiskt. Han ser om vi bytt ut något eller om jag köpt något nytt. Lite kul med tanke på att han bara är 34 år. Hahaha… närå, jag skoja. Menade ju givetvis Milo. 😉

IMG_0150Lite mer ordning nu med spelkonsoller och TV på sina platser.

IMG_0144Nu tog jag vårt vita brickbord och ställde det som nattygsbord. Perfekt att få plats med sagoboken eller vattenglaset bredvid. Dom här små tavlorna har jag gjort till honom då vi alltid säger det innan han ska sova. ”Du är det finaste som finns”…. jag hoppas att han får med sig det i sitt vuxna liv. Jag har samma med de stora barnen men där börjar det att fejda ur lite. Det är ju förståeligt då jag numera har stora barn som är snart 17 och 20 år. 😉 Det blir inte så pluttinuttigt då längre….

IMG_0137En var väldigt nöjd med sitt nya rum i alla fall. Ska sätta mig för att rensa bland alla hans leksaker framöver också. Sen blir det att kränga massor på loppis. Jag har så mycket inredning och leksaker som jag vill bli av med och enklaste sättet borde väl vara loppis va?

IMG_0122

Senast överförda40

IMG_0123

IMG_0129

IMG_0131

Hur fina är dessa pepparkaksburkar från ARBRÅ Ångbageri då? Sååå fina! Dessutom är de fantastiskt goda och helt utan transfetter och konserveringsmedel. Förra året fick jag småburkar i rosa, mintgrönt och ljusblått. SÅ söta. I år är färgen guld och svart. Ämen sååå snyggt ju! Dessa står och pryder byrån i köket redan nu fast pepparkakor egentligen hör till julen. Men men, pang bom kommer det säga så julpyntar vi för fullt. 😀 Du kan redan nu förhandsboka dessa burkar. Om du förbokar en stor burk så får du en liten burk på köpet (värde 69 kr). På Formex var folk som galna och samlare har redan nu förhandsbokat för att vara säkra på att hinna få hem burkarna i September när de släpps. Burkarna säljs bl a påHÄR. 

Nähäpp! Snart börjar IDOL. Det måste jag bara se. Imorgon väntar en dag i Sthlm och Love Forever. Eventet på tordag ska planeras och massa härliga planer för hösten spikas. Hoppas Din måndag varit bra. Ha en fin kväll nu. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
8 years ago

Galet snygga burkar och galet goda pepparkakor!! Längtar tills nya burken släpps, men det börjar bli fullt av alla snygga burkar på hyllan i köket 🙂

Marie
Marie
8 years ago

Varför kan man inte grilla på hösten/vintern?
Sonen undrade en gång varför vi inte åt ute när vi grillat? Svaret var: det är sex minusgrader ute. =)

Nästa inlägg

Äpple och Kokos paj

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x