JACK & VIOLA

  I morse så öppnade vi våra presenter som vi hade till varandra. Jag måste först berätta lite om märket som dessa smycken kommer ifrån. Det är nämligen två väldigt driftiga kvinnor som startat detta märke. Två av mina närmaste vänner. Tänk att en dröm plötsligt kan bli verklighet, bara man vågar hoppa….. hoppa ut i rymden och bara köra. Det har dessa tjejer gjort. Jag är så inihelsickes stolt! ♥ Nu är deras företag i full gång, jag vill börja med att visa vad vi nu gett varandra ur deras helt underbara kollektion av smycken. Detta märket kommer bli hett som FASEN, kom ihåg var ni hörde det först. 🙂

IMG_0190

 

IMG_0193Paketen kom i smakfullt inslagna små kartonger. Älskar färgerna verkligen. Grejen med Jack & Viola är att de har mycket färg. Åh, så himla fint! Precis vad jag behöver i mitt liv.

IMG_0197

IMG_0194

IMG_0198

IMG_0201

Visst är det fiiiint?! Åh jag älskar det! Jag gillar kors och jag gillar verkligen att det ärfärg runt bandet som sitter runt. Det här smycket förälskade jag mig i direkt när jag såg det. Detta smycke kommer man kunna kombinera i alla möjliga olika kombinationer och ”armcandys”. Det här armbandet är 18K guld plätterat. Du hittar det HÄR! 

IMG_0195

IMG_0196

IMG_0206

IMG_0204

IMG_0205

Här har ni Tonys smycke. Ämen huuuuuur snyggt? Ett ankare…. det står lite för att hans pappa (min svärfar), han har varit sjöman en gång i tiden. Älskar det turkosa bandet runt. Så fräscht på hans bruna hand och handled. Vi är så glada för våra ursnygga smycken.  Ankaret är rhodium plätterat silver. Du hittar Tonys smycke HÄR!

Spring nu in och kika på hela Cias och Sussis kollektion som de alldeles själva skapat. Låt mig får presentera:

JACK & VIOLA

 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia
8 years ago

Så fina. Snyggt med ankaret mot tatueringarna 🙂

Sofia
8 years ago

Suuuperfina!! 🙂

Nästa inlägg

Presenter till imorgon…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x