Stjärnskott

Go’kväll! 

Har inte hunnit sätta mig vid datorn och bjuda på lite fina bilder från mina gåvor från dagen. Har haft röven full så att säga. Apropå röv (hehehehe) så har jag en liten efterkontroll på fredag. Ja den storyn är inte slut än även om jag valt att inte skriva så mycket om just det. 

  
Jag måste ju berätta om den här fantastiska kvinnans dotter! Ja hon är fantastisk den här kvinnan. Så är det bara! Ju mer jag lär känna henne desto mer gillar jag henne. Ibland klickar man extra bra med folk. ❤️ Hennes dotter Fanny har ju för bövelen kommit till Final i tävlingen Stjärnskott (<- Läs om tävlingen) som går av stapeln i helgen. Hon och hennes kompis har skrivit låten ”Förlåt” tillsammans och den låter verkligen jättebra! Härligt tjejor! Den kommer ni säkerligen få höra mer av i framtiden. 

Nä, ögona klipper här. Lååååång arbetsdag imorgon…. Vårt lilla mingel är imorgon. Så vill du komma är du sååå välkommen! HÄR kan du läsa mer om det.

Sov så gott! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Weddingday!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x