Weddingday!

  
Go’kväll!

Vill bara snabbt in och säga hej. Vi har firat vår bröllopsdag lite smått men bestämt oss att låta den dagen firas en helg på hotell. Vi lovade varandra att ta oss den tiden varje bröllopsdag. Inte bara vifta förbi det utan faktiskt hylla den dagen varje år. Är glad för det. Men hamnar den på en onsdag mitt i en hektisk vecka så blir firandet lite begränsat. Dock så har jag fått både vackra rosor (bild kommer sen) och två presenter. ❤️ Bortskämd som fasen om du frågar mig. Av mig har han hittills fått en present men planerar en liten sak sen när vi ska bo borta den där helgen. Love is in the air liksom. Inte ens någon PMS som är där för att svärta ned den…. 🙂 

Nu ska vi äta take away hos min mamma och pappa. Sitta på deras mysiga altan och njuta av kvällen stund. Det blir fint det. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Grattis på er dag! <3

jeja
jeja
8 years ago

GRATTIS finaste ni !!!!

Kina
Kina
8 years ago

Grattis på beloppsdagen! Kämpa på så det blir många fler bröppsdagar för er!

Nästa inlägg

JACK & VIOLA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x