Ingen otacksam bitch!

Early morning!

Ja jag är uppe med tuppen kan man säga. Vaknade redan kl halv 5 och kunde bara inte somna om. Det är mycket så med mig just nu. Vi är i årstidsbyte, kvällarna blir mörkare och morgnarna med. Dagarna kortas av och då är det som om min biologiska cykel goes bananas.

IMG_0211

IMG_0213

IMG_0215

IMG_0220

9 vita långskaftade rosor kom min kära man med hem igår. Jag bara ÄLSKAR vita rosor och kan knappt få nog av dessa. Har ställt dom i köket där vi passerar mest bara för att få se dom så mycket som möjligt. Länge kom Tony hem med röda rosor….. Nu ska jag inte vara sån, en otacksam bitch och säga att jag inte tyckte om dom för det gjorde jag, defintivt…. men mest för att dom kom från honom. Jag älskar att få blommor och blir alltid löjligt glad för att jag får ha färska blommor i mina vaser här hemma.  Men det här med röda rosor, nä det är inte min grej alls. Hur säger man sånt till den man älskar?

”Jo men älskling, jättefina….men varför röda?” 

Nä men det går ju bara inte. Sen var det nångång när vi var och hälsade på ett par vänner som jag tyckte att de vita rosorna på deras köksbänk var fantastiska. Tony hörde det och fråga om jag gillade vita rosor? Där fick superlativen hagla liksom. Jag ÄLSKADE ju vita. Han tyckte det var lite märkligt då han alltid trott att jag gillade röda. Där ser man hur man kan missuppfatta varandra. Ungefär som mitt ex alltid trodde att jag ville ha en filofax i julklapp. Hehe….som sagt, missuppfattningar. Jo, så att numera får jag ALLTID vita rosor istället. 🙂

IMG_0221

IMG_0222Den andra presenten igår var denna superfräcka kameraväska. I love it! DEN får gärna vara röd då jag ju faktiskt tycker väldigt mycket om rött. Så bra att jag får stoppa min lilla värdefulla kompis i en bra väska så den inte skadas på  nåt sätt. Helst vill jag ha med mig kameran överallt nu. Var i än går….

Nähä, nu ska jag faktiskt lägga mig och bara sluta ögonen för en stund. Tony går upp vid 8 så då hinner jag ligga och vila lite i en halvtimma till innan nästa klocka ringer. Vi hörs under dagen….ska ta bilder ifrån vårt mingel ikväll så att du som inte kunde komma får se hur vi hade det.

Ha en fin dag! ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Å så fina rosor. Jag tycker och att rosor ska vara vita ja alla vita blommor är finast tycker jag. Ska köpa mej en bukett vita rosor idag,när jag har städat. Ha en härlig dag!

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Jag vill också ha vita blommor, eller ljuuuuusrosa.
Fick jättevackra röda rosor på bröllopsdagen ock dom ÄR verkligen jättefina. MEN de passar ju inte in i inredningen ;).

Nästa inlägg

Stjärnskott

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x