Frösunda Brygga

Halloj i stugorna!

Här har jag just satt mig ner i soffa medan Tony står och lagar mat. Lyxigt om du frågar mig? Vi har haft en riktigt soft och mysig dag. Bara varit och gjort det som fallit oss in. Vi började dagen med en promenad, skönt att komma ut lite. När vi kom hem ringde mamma och pappa och ville komma över en stund.. Vi käkade frulle ihop. Riktigt mysig lördagsmorgon! Mitt i allt kom också John, Tonys bror, med barnen så det blev fullt hus redan på förmiddagen. Älskar´t! Det är detta som är tjusningen med att bo i hus, man får besök på ett helt annat sätt.

IMG_0319

IMG_0321

IMG_0332

IMG_0333

IMG_0328Det hoppades studsmatta för fulla muggar. Neo studsade med medan Milo hoppade volter som en galning. Numera kör han volter åt sidorna och framåt och tammefasen hejvilt….bäst är när jag inte tittar för jag har givetvis hjärtat i halsgropen. 🙂

IMG_0331

Sötis -Molly!

IMG_0339Mina rödbetor. Det växer så det knakar i våra lådor. Dock så ska jag till nästa sommar fylla dom med mer matjord då vi märkte att morötterna tex inte orkade växa ned i den hårda jorden. ÄÄÄLSKAR att kunna ha egna odlingar.

IMG_0344

IMG_0348

Det blev sen en lunch i solen. Det gick att sitta ute även om det blåste en del.

IMG_0350Mina blommor börjar sjunga på sista versen. Ska göra som min svärmor och ta in dom över vintern och övervintra dom inför nästa sommar. Är det inte vuxenpoäng eller tantvarning så säg?! 😀

IMG_0358När alla sen åkt hem kollade Tony massa klipp på sin lur. Det är hans specialitét. 😉 Ibland skrattar han så huset skakar och hojtar till mig ”Nina, kom….du måste bara se det här!” Sen visar det sig att jag inte alls tycker det är lika kul. Haha… Men musikklipp och sånt är vi rörande överens om att det är skitkul att titta på. Efter att vi kollat klipp så la vi oss faktiskt på soffan och tog oss en powernap. Det händer typ ALDRIG! Jisses så skönt det var! Tony låg på en kudde på min höft och sov och det var så himla mysigt. Milo låg bredvid och kollade paddan.

IMG_0394

När vi sedan sovit klart så kom mamma, pappa och syrran över. Vi skulle åka och besöka Frösåker Brygga som är en vikingaby precis vid vattnet. De ska ha en omtalad glass som ska vara fantastiskt god. Så god att jag bröt min sockerfria period på 3 veckor idag och åt en laktosfri och glutenfri glass. Den var himmels så jag förstår att dom är kända för den. 50 pistoler kostade den men är den hemmagjord och helt utan tillsatser så kan man faktiskt ta lite mer slantar och jag är villig att betala. Det var riktigt häftigt i den här byn.

IMG_0381

IMG_0379

IMG_0372

IMG_0378

IMG_0385

IMG_0386

IMG_0387

Riktigt coolt var det. Det är som att komma tillbaka till vikingatiden med allt vad det innebär. Alla som jobbar där går klädda i vikingakläder. Det finns 5 kamp och möjligheter att bada tunna, basta och grilla.

IMG_0390

IMG_0392Så jäkla coola bord med inbyggda grillar. Sån vill jag att jag och Tony ska bygga. Vi kollade konstruktionen och det verkar inte alls svårt faktiskt. Ett långt lite robust bord med en grill i. Häftigt ju!

IMG_0383

IMG_0395

IMG_0397

Alltså va??? Hur najs skulle det inte vara och sitta här i det varma badtunnan och och se ut över sjön med en kall bärs i handen eller ett iskallt glas bubbe för all del? Hur najs som helst!

IMG_0404

IMG_0402Kolla?! En liten söt bastu fanns det också. Vi finnar gick ju i taket då förstås. 😀

IMG_0407En fin bild jag lyckades ta på spindelnät. Det såg ut som att spindelnät var fridlysta då de fanns precis överallt. Det är min pappa man ser där i bakgrunden. När vi satt där och skulle ta en sista bild kom en av de anställda och sa på knackig engelska att det inte var en allmän platss, att man inte fick vara där. Hmmm…. lite ”weird” att man inte sätter upp en skylt som säger det känner jag. Dörren stod ju öppen och fler var där när vi kom dit också så hur skulle man kunna veta det? Well well Frösunda Brygga, något att tänka på till nästa år kanske? De har nämligen öppet sista dagen imorgon. Sen stänger dom för vintern.

Ett riktigt mysigt ställe var det i alla fall. Vi pratade om att eventuellt hyra själva badtunneområdet nångång. Tänk er ett bloggevent där. Wioooo häftigt ju! 🙂 Nähä, nu ska jag kolla på SPRING. Hoppas Du har en skön lördag.

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snygga bröst!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x