Sminktrender 2015

Jag tänkte att vi skulle gå igenom höstens sminktrender!

Det har kommit igång redigt med sminktrenderna ska jag säga er. Varje säsong kantas ju oftast av en trend vilket är så jäkla kul tycker jag. Det ger lite inspo och kanske gör att man vågar förändra sin sminkning lite.

1) RÖDA LÄPPAR

röda läppar

En återkommande trend och så jäkla snyggt! Jag tycker fler ska våga prova. Detta ger ett otroligt lyft alltså. Räcker med mascara runt ögonen och sen smackar man på med red-lips så är man hemma. Jag har en favorit ifrån Yves Rocher, den hittar du HÄR!

2) SVART EYELINER

svart eyeliner

Riktigt snyggt måste jag säga. Jag älskar eyeliner och tycker det ger ögat det där wow:et. Jag vill tipsa dig om en eyeliner som är kanon för nybörjare. Lite grövre med snedställd tip som gör det busenkelt att applicera, den hittar du HÄR.  

3) FÄRGSTARK ÖGONSKUGGA

turkos ögonskugga

Åh jag älskar turkos ögonskugga. Det har jag använt massor och jag känner mig uppriktigt glad att det ska bli trendigt med färgstarka ögonskuggor igen. Jag har en storfavorit där, den hittar du HÄR. 

4) FÄRGAD EYELINER

färgad eyeliner

Ämen sååååå coooolt! Detta är också en riktigt wowgrej när det kommer till sminkningar. Riktigt effektfullt. HÄR har du ett märke som har flera olika färger att välja på!

Japp, det var lite trender på sminkhimlen denna hösten! Jag får ofta frågor om hur man ska våga förändra en sminkning som man alltid har kört. Då svarar jag alltid att man måste öva och träna. Att man måste våga handla lite nytt till sminkväskan för att våga förändra en sminkning. Sen får man inte ha för höga krav med att lyckas direkt. Det kan ta lite tid att komma på hur man ska göra. Så mitt hetaste tips är att öva öva öva. 🙂

(Adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snabba saftiga luftiga tekakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x