Finito

Go’kväll! 

En bloggerska som är totalt slut som artist har ni här! Fifan alltså. Ibland är det tufft att vara en orolig själ. För ibland finns det väldigt mycket att oroa sig för dessutom. Pappas operation idag – en pärs om du frågar mig. Jag vaknade upp med en magkänsla att mamma säkert behövde mig idag. Ringde henne direkt efter att hon lämnat pappa på operationen. Självklart var hon både orolig och rastlös.

”Ska jag komma och hålla dig sällskap” frågade jag.

”Jag kommer och hämtar dig direkt” sa mamma så jag tror hon behövde sällis.

Jag packade med mig datorn och alla  mina papper och tänkte att jag lika gärna kan sitta på sjukhuset och jobba som jag sitter hemma. Sen fanns jag där som stöd för mami medan hon oroade sig. Det var väl bara det att jag också oroade mig. :/ Tur dock att jag kunde foka på jobb.


Vi började dagen med att jag bjöd mamma på en hotellfrukost. Mysigt att äta frulle ihop, vi pratade om vad vi skulle göra för skoj ihop efter att pappa läkt och frisknat till. Så härligt att prata om sånt som är glatt, om framtidsplaner, om roliga saker mitt i all oro.

Jag hann dock jobba måååååånga timmar på restaurangfiket på Akademiska idag kan jag säga. Pappa mådde piss efter sin operation och allt drog ut väldigt mycket på tiden. Kl 16.30 åkte vi äntligen hemåt med nyopererade pappa från att ha varit där från tidig morgon. Något bra med det var väl att jag fick massor gjort om man nu ska se positivt på det mitt i allt.


Att sitta på ett sjukhus en hel dag är förstås energikrävande på många sätt. Energierna på ett sjukhus är ofta tunga och inte så positiva. Det känner jag ju såklart väldigt tydligt så nu är jag så slutkörd! Den här lilla skylten här ovan hänger på Twilfit i Uppsala, i deras provrum. Sååå bra! Jag tänkte på det idag när vi satt där. Hur många det är som är sjuka och mår dåligt, som har svårt att gå, som ser dåligt, som har ont och som har det så jobbigt. Att man ska vara så nöjd med vad man har och hur man ser ut. Att man ska sluta ha så förbannat höga krav på sig själv som människa. Vi ÄR ju vara människor! Inget annat!

Nä, nu ska jag titta på IDOL här. Pappa är ok. Operationen är över. Nu hoppas jag att vi alla bara får andas ut och slappna av lite. Det vore så otroligt skönt! ❤️

Tack för att du finns! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
8 years ago

Krya på din pappa!
Kram

Maria
Maria
8 years ago

Ja man behöver stanna upp ibland och tänka efter ”vad är egentligen viktigt ”.
Familj , nära och kära är det absolut viktigaste. Att man mår bra.
Önskar alla en god natts sömn.
Kram

Berit
Berit
8 years ago

Hu det är läskigt med sjukhus! Jag får ont i magen av lukten! Hoppas ni alla får lite lugn o ro. 🙂

Nästa inlägg

Att falla men komma tillbaka

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x