Jag såg ett dött barn….

Här var det tänkt att jag skulle skriva lite om min dag. Berätta för er vad jag gjort och så. Har känt mig deppig och orolig i hela själen när PMS:en glidit in. Deppat över att hösten är på ingång och att det regnat hela dagen, skulle behöva äta lite mer nyttigt också då jag kommit av mig lite. Är inte ekologiskt väldigt dyrt också?

Det är här jag ger mig själv den hårdaste bitchslapen i ansiktet! 

Om jag bara skulle ta mitt feta arsel och vakna upp ur min lilla skandinaviska bubbla och fatta att mina problem och grubblerier är en förbannad piss i Mississippi!

Idag såg jag ett dött litet barn på instagram som var uppspolad på stranden. Jag skulle tro att barnet var 2-3 år.  Mitt hjärta dog! Människor är beredda att ta dessa hemska risker genom att fly för att det är totalt ohållbart att leva i deras egna land. Lastbil efter lastbil hittas med kvävda människor i. Båtar kantrar och människor behandlas som svin. Det bara fortsätter….. Smugglare skiter fulla fan i att upp till 70 pers dör i hans last – han har ju fått stålarna. Det är åt helvete detta!

 
Idag fick jag veta hur vi som sitter och klagar över hösten (läs: jag) kan hjälpa dessa människor! Jag älskar att jag genom min blogg faktiskt kan tipsa många människor åt gången. Så vill du hjälpa finns det en  organisation som på helt eget initiativ startats. Du kan läsa mer här. Själv ska jag sätta mig och swischa direkt!  Det behövs också blöjor, barnkläder, hygienartiklar m.m. Har du saker över så kan du mejla insamling2015@gmail.com så får man veta hur man kan skicka det till dom. I mitten av september går första lasset ned. Har du ett jobb som kanske har prylar de kan bidra med är det samma mejladress som gäller! Swischar gör du till: 0702 09 33 03 eller så kan du sätta in direkt på konto i SEB: 5694 05 824 28.

Imorgon berättar jag mer om mitt liv, men ikväll vill jag att vi tillsammans försöker göra det vi kan! ❤️

Snälla! Hjälp mig att dela! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
8 years ago

Det är verkligen så sorgligt det där. Fruktansvärd tragedi. Jag skickar ofta pengar till välgörenhet. För bara ett par dagar sedan skickade jag till insamling för båtflyktingarna. Våra egna problem är så futtiga i sammanhanget så det är pinsamt. Glad att kunna hjälpa andra!

Kram Lena

Sara
Sara
8 years ago

God morgon Nina. Tårarna rinner nerför kinderna när jag läser om detta. Jag har nu swishat ett bidrag till de behövande. Bra att du uppmärksammar sådant här. Tillsammans kan vi hjälpa många. Kram på dig/ Sara

Marie
Marie
8 years ago

Jag har försökt att undvika bilden. Men, idag på Expressen var den överst. Vilken j..la käftsmäll.
Man inser verkligen hur bra vi har det. Här håller jag på och klagar över att jag är tjock. Skapligt uppvaknande jag fick….

Annica
Annica
8 years ago

Svårt att ta i på alla sätt… vi är vana att stänga… slå bort… köra på… men detta går inte att blunda för!!! Vi satt och pratade länge med vår dotter igår kväll som är lika gammal som er minsta son…om all och hur olika länder agerar. … några av våra ord… det är mycket att ta in och vi kan alla göra nåt.. och det är även svårt för oss vuxna att förstå… Kramar

Nästa inlägg

Daimcheesecake med smak av aprikos

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x