Allt om allt…

 
Go’kväll!

Landat hemma i soffan. Har hunnit snacka med grannarna, gjort rent kattens sår och medicinerat honom, ätit (maten stod klar när jag kom hem – fina Tony) och jobbat lite till. Mina dagar fylls av massor med jobb nu och det känns faktiskt så jäkla kul. Jag håller fokus på roliga saker mest hela dagarna och det ger mycket energi.

 
Idag hade jag stövletter och jeans och då kan man säga att jag kickat igång hösten då. Jag trivdes riktigt bra idag så det kanske inte är HELT åt helvete med höst? Eller? Är jag galen? 😉 Eller såhär…..fråga mig igen i början av november. Haha! Då är jag väl genomskinlig av deppighet. 🙂 Har du nå bra tips mot höstdeppighet så kom gärna med dom.

 
Egentligen så är hösten, t ex för mig som bloggar, helt överfull av events och happenings som jag är så glad att jag blir bjuden till. Men jag känner att jag faktiskt hushåller med helger. Alltså, jag är noga med var jag lägger min tid då. Är veckorna hektiska så är familjetid prio 1. Då kan ett event som tar några timmar kännas som en uppoffring ifrån min familj, å på hösten när jag känner mig lite extra svag hämtar jag så mycket kraft och energi ifrån min familj.

 
Älskar ”quotet” ovan. Hur sant liksom? Exakt såhär är det. De personer som verkligen tycker om en ska göra det för vem man är – även om man endast har sig själv att erbjuda. Ämen hur fint och hur sant?


Men om jag nu ska fortsätta prata om eventen…. För mig är det ändå viktigt att besöka vissa av dessa ställen – ja eftersom att blogga ju är mitt halvtidsjobb och då ingår lite av dessa events, happenings och mingel. Men jag väljer med omsorg just nu – känns som vuxenpoäng för mig. Annars skulle jag nog ha bokat in mig på allt och sen gått av på mitten för att jag slog knut på mig själv. Jag har också möjlighet att förlägga mycket jobb hemma, då hämtar jag Milo tidigt så att vi hinner umgås-prata och mysa. Snart kommer jag åka iväg en hel helg och kan få lite dåligt samvete för det redan nu…..men jag MÅSTE lära mig att unna mig en sån sak. Det är heller inte bra att ständigt gå med dåligt samvete för allt – vi mammor har ju också ett eget liv. Ett liv som ska levas åt oss själva. Upptäcka saker, njuta, skratta, få vara bara Nina och sådär.

Ja detta var lite om allt möjligt. Nu ska jag tvätta av mig sminket och ta kväll på allvar. Imorgon är det FINFREDAG. Min fredag kommer att börja med utv.samtal för Elliot sen är det efterkontroll för katten. Sen blir det jobb hemma resten av dagen. Hoppas Du haft en fin dag/kväll.

Kram ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hola!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x