Hola!

Hola chicas y hermanos! 

Ja det var min grymma spanska det, kanske lika bra att börja öva om det nu skulle bli så att jag flyttar till Mallorca nångång. 

  
Jag står på en sushibar och väntar på mat. Idag är det jobb på Love Forever i Sthlm. Kom på att jag ju helt glömde bloggen i morse. Mina morgnar är så hektiska nu. Kattens sår ska göras rent, han ska få mediciner och så ska Milo påhejas o sina morgonbestyr. 🙂 
Hepp, nu kommer maten, hörs sen! 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Terece Almering
8 years ago

så mysigt när du är på kontoret! Men varför tar vi INGA selfiesar på oss…. alltid lika stressigt och mycket men nästa gång så!! Pussokram på dig <3

Nästa inlägg

Jag såg ett dött barn….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x