Nu kan jag avslöja min överraskning!

IMG_0575Äntligen får jag avslöja min hemlighet!

Jag har planerat en överraskning till Tony som jag såklart inte kunnat berättat för dig då han ju läser här inne. Detta var nämligen min andra present till honom, en lyxig härlig vistelse på hotell. Vi har checkat in på First Hotel i Örebro. Precis lagom långt hemifrån, känns ändå som en lite roadtrip. Från Enköping har vi ungefär 13 mil hit.  Åh som jag sett fram emot detta. Barnen är hemma, Milo hos farmor och farfar på kräftis så vi kunde åka själva. Det har varit en tuff period ett tag och Tony har kämpat så himla mycket med både ditten och datten. Såhär ville jag visa min uppskattning för honom. Hur mycket jag uppskattar att han lever vid min sida och ger mig den tryggheten jag känner.

Nu är vi äntligen här och ska njuta i ett dygn. Vi har hunnit korkat upp bubblet i ishinken och ska nu ta en bastu här inne på vårt rum. Sen blir det faktiskt yacuzzibad också. Vi har också musik inne i badrummet, så himla mysigt. Du kommer såklart att få se massa bilder sen, det är så HIMLA fint här. Åh! Glad i hjärtat! ♥

Nu hopp in i bastun!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Välkomna till min stad!! Tråkigt väder Örebro bjuder på,men ni får nog mysigt iallafall! Ha de gött och njut.

Veronika
Veronika
8 years ago

Vilken underbar överraskning! 😉 Härligt att bara kunna ro om varandra en stund 😉

Lena - Gott för själen
8 years ago

Vad mysigt! Härligt med överraskningar!

Kram Lena

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena - Gott för själen
8 years ago

Ja verkligen! ❤️ Kran

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Mys på här i ”min ”stad:))
önskar er en mysig vistelse på tu man hand<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jeanette
8 years ago

Tack! ❤️

Maria M
Maria M
8 years ago

Åh vad mysigt. Så skönt att bara få rå om varandra ibland. Att ladda batterierna. .
Mys på. Kram från Göteborgs trakten

Nästa inlägg

Gårdagen och lite hjälp ifrån er!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x