Magiskt bröllopsdagsfirande på First Hotel i Örebro

Godmorgon från härliga Örebro!

Jag ligger uppbullad i vår breeeeeda kingsize säng och skriver till dig. Tony sover och jag sitter här och knattrar på tangenterna medan jag har på TV:n i bakgrunden. Det är tyst och lugnt och jag verkligen njuter av den här tillvaron. Vilken helt fantastisk vistelse detta blev. Jag är så glad att jag lyckades rodda ihop det på relativt kort tid. Är också så glad att Tony blev så himla glad och tacksam..

IMG_0573

IMG_0574

IMG_0594

IMG_0578

IMG_0595

IMG_0589

Det var helt underbart att kliva in i vårt toppmoderna hotellrum med lite lyx riggat på vardagsrumsbordet! Att kliva in och se en ishink på bordet med gott bubbel i och ett fruktfat med nötter och godis är fasen höjden av lyx. Precis perfekt för att fira bröllopsdag. Till en början gick jag bara runt och njöt av vårt rum. Så himla himla himla fint!

IMG_0581

IMG_0580

IMG_0585

IMG_0583

IMG_0582

IMG_0587

IMG_0584

IMG_0608Badrummet är bara WOW! Bastu och jacuzzzi liksom. En lång bänk och toaletten bakom en egen liten dörr. Så lyxigt så jag svimmar och ger mig framtidsdrömmar om en egen relax. Så otroligt lyxigt. Jag och Tony älskar både bastu och bad. Gillar att handdukarna för en gång skull inte var vita. Kändes så ”hemma” med gråa handdukar faktiskt.

IMG_0590

IMG_0591

IMG_0592Bilder tagna ifrån  vår franska balkong som vetter ut mot innergården. Härligt va? Där kan man nog sitta och njuta av sin frukost på sommarmorgnarna.

IMG_0597Det första jag gjorde var att bara sätta mig och glo. Njuta av rummet, ta in allt fint man såg. Vara här och nu, du vet det där jag övar på hela tiden. Det funkade skitbra igår faktiskt….

IMG_0577Musiken gick ut i alla rum. SÅ medan jag satt och njöt a musik i vardagsrummet njöt Tony av musik på toan. 🙂 Sonos heter det väl som många har hemma nuförtiden….. vi har inte det så detta var superlyxigt för oss lantisar.

IMG_0603

IMG_0606

Å kolla garderoben? Så jäkla bra och rymlig! Här hade vi lätt kunnat bo i en hel vecka liksom! 😉IMG_0598

IMG_0601

IMG_0602När vi väl glott klart och tagit in rummet så öppnade vi upp vår flaska bubbel och firade 9 år som gifta. Nästa år är det 10! Otroligt att det är så längesen! Tiden har gått fantastiskt fort och med Tony har man sällan tråkigt. Han bjuder så mycket på sig själv jämt och har fantastisk humor. ♥

IMG_0609

IMG_0611

Efter bubbel blev det en kall öl och bastubad. Båda vi sa att det påminde så mycket om att kliva in i bastun i sälen. Doften var densamma och storleken också.

IMG_0614

IMG_0618

HAHAHAHA! 😀 Var bara tvungen att bjuda dig på dessa bilder. Jag badade för första gången sen 11:e januari i år. Det är 8 månader sen. Jag blev som ett litet barn. Hur lyxigt var det inte?! Nu måste jag hinna bada idag också innan vi åker hem. Så himla härligt. Vi bubbalde ju självklart också, det gjjorde gott för ryggen det.

IMG_0620

Tony hann nästan somna också medan jag satt och filosoferade om livet. Badakan man ju göra i timmar alltså.

IMG_0626Efter badet och bastun blev det och ligga på sängen och bara svalna. Vi kollade lite TV också och bara njöt av tillvaron.

IMG_0634

IMG_0637

IMG_0639

IMG_0647

Tony var i ”fotograferingstagen” och knäppte massor med bilder på mig. Jag tvingade honom att dock vara med på en. 🙂

IMG_0649

IMG_0659

IMG_0655

IMG_0640

IMG_0657

Kvällens outfit blev…

Top: Sole Mio från Love Forever
Halsband: Party Necklace från Love Forever
Jeans: Ullared (världens skönaste, har blåa också)
Pumps: Din Sko

IMG_0664

IMG_0668

IMG_0666

På vägen ut till vår middag fotade jag lite på hotellet. Här ska vi strax äta hotellfrukost. SOM JAG LÄNGTAR! ♥

IMG_0670

IMG_0674

IMG_0675

IMG_0681

IMG_0682Vi bokade bord på HÄR kan ni se deras meny ifall ni blir sugna på ett besök.

Vi fick en magisk kväll! VI har tankat relationsbatterierna för lång tid framöver… Nu har jag suttit här och tankat bilder och bloggat i över en timma. Dags att kliva ur morgonrocken och kasta sig ned till frukosten. MUMS! Hoppas vi hinner med en liten powernap efteråt, det vore liksom pricken över i:et denna lyxiga weekend. 🙂

Hörs igen sen när vi är på väg hem! ♥

__________________________________________________________________________________________________

OBS OBS OBS OBS!!!

Ingen loppis på Gånstavägen idag! Vi kommer att skjuta på det lite så jag återkommer om dag senare!!!

1
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Vad härligt ni ser ut att haft det. Fint hotell och maten såg så god ut! Får bli ett besök till Kungsgatan 1 har aldrig varit där,fast jag bor så nära. Ha en skön söndag.

Nina
Nina
8 years ago

Men snygga människa : )
Älskar dina kläde å smycke! Det måste inhandlas.

Vilken härlig helg! Jag o familjen ska bo där i okt.

Kina
Kina
8 years ago

Såg precis er så och läsa på en skylt vid slottet. Men vågade inte knacka dej på axel och säga hej. Men jag noterade att vi hade lika skor. Kul att se dej i verkligheten. Hoppas ni njöt av promenaden i det fina vädret.

Kina
Kina
8 years ago

P.s. Lyssna på Wahlgren & wistam senaste pod Sofia pratar om Ernst. Liiite för mycket info om honom kanske ha ha! Men deras pod är kanon kul bara ett tips.

Helena Virtanen
Helena Virtanen
8 years ago

Hej! Vad fin du är och vilka snygga kläder 🙂 Du är väldigt fint sminkad, vilken foundation använder du? Jag har varit mycket i Örebro denna vår/sommar. Har fått strålbehandling för min cancer i halsmandeln i just Örebro. Jag gillar verkligen Örebro, en alldeles lagom stor stad med fint centrum. Jag bodde ett par gånger på First, ett helt underbart hotell och frukosten den bästa jag ätit 🙂 Kram

Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Åh så mysigt ni verkar ha haft det; ni är så goa ihop, badkarskorten är underbara:-)
Vacker som en dag är du, både på insidan och utsidan. Du är verkligen en fin säljare av Love Forever; läckert halsband etc!
Grattis till er bröllopsdag och er fina helg, kram Helene

Kim - Nybliven fru
8 years ago

ser helt fantastiskt ut!!

Lena - Gott för själen
8 years ago

Shit vilket läckert rum och hotell! Bra tips ifall man vill ta en lite lagom tur!

Kram Lena

Angela
Angela
8 years ago

Vilken härlig helg ni ser ut att ha haft! Bor i Örebro och blir sugen på att leka turist i egen stad ;).
Håller med er om Kungsgatan 1. Underbar restaurang! Äter lunch där ibland och får alltid känsla av vardagslyx i kvadrat då :).
/Angela

trackback
7 years ago

[…] var vi där och firade bröllopsdag förra året. Så mysigt och så fint i deras superlyxiga suit. HÄR har jag skrivit ett inlägg om det (sorry för bilder som inte syns, de försvann massor med bilder […]

LinizTravel
7 years ago

Wow så lyxigt!!! Så snygg Du är!!! Kramar

Nästa inlägg

Nu kan jag avslöja min överraskning!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x