Mammahjärtat ♥

 

 

Ja, det blev kramkalas när vi kom hem till svärisarna. Lite lantis-skitig och superhärlig sådär. Åh, älskade lilla unge! ♥

IMG_0734

Borta väldigt bra men hemma bäst. Så är det ju. Så underbart det är att komma hem när man varit ifrån varandra. Längtan är härligt tycker jag, att längta efter någon och sen få ses kan vara det härligaste av känslor.

IMG_0740

IMG_0739

Ja, som sagt. Jag bokade bord åt mig och Elliot ikväll. Pinchos med sin underbara inredning. Som en riktigt rökig bar under Moluin Rouge…. LOVE IT! Ett bord för 2 med små hjärtan. Det passade bra med lite kärlek.

IMG_0738Ikväll var det Elliot som var i fokus (bokstavligen). Det var första gången han testade Pinchos. Tror ni inte min älskade unge hade spart sig hela dagen för att orka äta riktigt mycket ikväll. Ja men hur blir det då? Man orkar ju ingenting. 🙂 Tussen! Dock så testade han 4 rätter så det får man nog vara nöjd med!

IMG_0742Ni som inte hört talas om Pinchos tidigare så kan jag ju berätta att allt är tapas. Alltså smårätter som väljer ifrån. Vi båda valde plakstek gjord på oxfile.

IMG_0745

Det godaste som finns på Pinchos. Sötpotatis som är friteras. Sjukt gott!

IMG_0748

Vi båda tyckte också att plankan var FAB!

IMG_0743

IMG_0744Jag tog 3 rätter, en förrätt i form av chevre och rödbetor. Sen var jag tvärmätt. Elliot orkade med nöd och näppe 4 stycken. Så det blev inget massätande som jag faktiskt trodde. 😉 Det blev en helmysig kväll, älskar att umgås  på tu man hand med barnen. Att ge sina barn egentid liksom. Man hinner prata klart med varandra och man får också landa lite tillsammans. Helst om någon är lite ledsen t ex. Elliot är het ok, ingen fara så. Han är van som han säger och jag kan inte hjälpa att mammahjärtat krossas ännu mer av dom orden. Att vara van vid något sådant borde ingen behöva vara men jag antar att det efter så många år blivit en vana. SOM jag fightats för denna unge alltså! Jag har till slut dragit nävar i bordet i skolan och sagt att nu får det fan räcka, och DET är inte likt mig ska ni veta! En period tog jag ur honom ur skolan för att det var ohållbart. Men jag har gjort vad jag kan, vad jag fått för Elliot och vad jag förmått. Försökt stärka honom som människa och individ, försökt få honom att hitta en målbild dit han siktat när det varit som tyngst. ALLT DETTA FÖR ATT HAN VALDE RIDNING SOM SIN SPORT! Skulle kunna skriva spaltmeter om detta men har redan gjort det förut, dock så tänkte jag ägna ett helt inlägg åt detta längre fram (självklart alltid efter godkännande av Elliot själv).

 Efter att vi ätit färdigt åkte vi ut till min mamma och pappa och sa hej. Vi ville checka till pappas ben bl a. Han repar sig sakta men säkert pappsen vilket är otroligt skönt! Elliot skjutsade jag till en kompis han skulle hänga med en stund ikväll innan det var dags att komma hem och ta kväll. Söndagar får man gärna komma hem tidigt och lägga sig så man är någorlunda redo för måndag och skola.

Nähä, jag känner mig så nöjd med vår helg. Den gick dock väldans fort, SMACK sa det så var det söndag. Men men, en vecka går fort och trivs man med sitt jobb går det ännu fortare. Imorgon ska jag ut på vägarna och besöka butiker. Ska bli riktigt skoj!

Ha nu en skön söndagkväll. Var rädd om dig och sov gott.. ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria M
Maria M
8 years ago

En helg fylld av kärlek. Så mysigt. Tack för att du delar med dig av din vardag och ditt liv.. sov gott Stor kram

Anna
Anna
8 years ago

Fina Nina!! <3

Nästa inlägg

Örebro och mammaboost!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x