Örebro och mammaboost!

Hej igen!!

Sådär, då sitter jag i bilen och knattrar på min dator igen. Mysigt att sitta här och lyssna på hög musik medan Tony kör. Vi älskar båda artisten (vinnaren av American Idol för nåt år sen) David Cook och hittade till vår glädje lite nytt material  på Spotify. Tips till dig är att lyssna på covern han gjort ”Wicked Game” heter den. Sååå bra! Sen ska du lyssna på ”Wait for me” också. GRYMT BRA! Hans röst är MAGISKT bra!

IMG_0689Den härbalkongen fotade jag ifrån vårt hotellrum. Ämen det ser ju så mysigt ut, jag vill hoppa in där en varm solig sommardag med ett iskallt glas bubbel och sitta och tjattra med nån tjejkompis. Ser så sjukt mysigt ut!

IMG_0690Min Tony är ju så intresserad av att fota lite annorlunda bilder. Såhär hittar jag honom ofta. Han tar bara iPhone bilder. Följ honom på Instagram om du är intresserad av sånt också. @tonyhermansen heter han där.

IMG_0691

IMG_0692

IMG_0693

IMG_0694

Frukosten i morse….. Jag la ingga band på mig själv what so ever. Här skulle ätas allt jag såg och ville ha. Skit i gluten, socker och laktos, nu köööööör vi liksom! Jag vet att jag får betala i form av lite magont och olag i kroppen men ibland är det bara värt det.

IMG_0695

IMG_0696

IMG_0697

IMG_0698

Alltså jag gick ALL IN! Allt från marmelad och croissanter med philadelphiaost och jordgubbssylt på till nygräddade våfflor med grädde och sylt. HOLY SMOKES, vi rullade upp till vårt rum sen. Så sjukt gott! Croissanter var det säkert ÅR sen jag åt…

IMG_0699

IMG_0703

IMG_0702

Efter frukosten och lite vila packade vi ihop oss och gav oss ut på stan för att kika. Tony har bott i Örebro så han visste lite ställen vi skulle kolla. Bl a slottet. Jag älskar slott och vill alltid kika. Så fint det var, synd att det inte var visning förrän kl 13. Annars hade vi kollat den. Jag låter som en panchis nu men jag är såååå intresserad av historia. Helst slottshistoria. Har säkert levt i ett slott i ett tidigare liv. 🙂

Till läsare Kina! AJA BAJJA dig, du skulle ha knackat! Herregud, ni SKA ju säga hej! Så kul att ha ett ansikte på er som läser ju, så hade jag tvingat dig att vara med på bild också. 😉 Kina gick nämlligen förbi när vi läste på skylten utanför slottet men vågade inte knacka mig på axeln. SÅ synd, säg hej hörrni!

IMG_0704

Å så Tony i farten igen då! 🙂

IMG_0706

IMG_0709

IMG_0708

Inne på slottsgården. Undra vad som hänt innanför dessa väggar? Den där mojängen ni ser kunde man stå i nämligen och höra när den andra viskade på sidan. Den tyckte vi var rätt kul såklart och stod och viskade saker till varandra. 🙂

IMG_0715

IMG_0716

IMG_0717

IMG_0719

Vi hann  med en fika på Espresso House innan vi åkte hemåt. Så mysigt att kunna sitta ute. Smällde i mig en kolacheesecake också…. haha, jag har inga gränser när jag sätter igång! 😀

IMG_0731

Det sista jag gjorde var att klättra upp på den här gigantiska bänken. Nu vet man hur småbarn känner när de ska klättra upp på en bänk. Men jag tror inte att småbarn skadar sig som en annan. AJJ, haha….

Nu är det bara en liten bit hem kvar. Längtar efter mina barn. Ikväll ska jag och Elliot gå på Pinchos och äta hemma i vår småstad. Han behöver nämligen lite pepp min älskade 16 åring. Han hamnar ofta utanför i sitt kompisgäng och jag blir så ledsen för hans skull. Vi ska ha en mamma/son kväll ikväll. Vi ska äta gott (ja jag kan lika gärna fortsätta eftersom hela helgen har handlat om moffel 😉 ) och så ska vi bara prata och umgås. Ska bli så himla mysigt. Ibland bara önskar jag att han snabbt växte upp och blev vuxen så att såna här saker slutade att ske. Känner mig så maktlös…vill aldrig att han ska känna sig utanför och inte accepterad. FAN, hans liv har inte handlat om annat sen tredje klass typ. Kan det bara inte få räcka nu? Jag vill att han ska bli stark inne i sig själv, bli stark och inte acceptera skit. Välja bort vänner som väljer bort honom. Men jag vet hur det är att vara 16 år. Det är hemskt….man vill bara passa in och bli accepterad. 🙁 Men ikväll ska jag ge lite mammaboost och hoppas att det räcker för en stund.

Nu är vi snart hos svärisarna och ska hämta lilla Milo. Åh vad jag ska kramas! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Åh så mysiga bilder från er trip! Låter som en mysig kväll för dig å Elliot. Du verkar vara en supermamma så jag är övertygad om att E kommer få bra pepp från dig. Massa kramar <3

Annica
Annica
8 years ago

Ont i mamma hjärtat när ens barn inte mår eller har det hundra. .. har själv lite ont i magen för vår lilla ettan plättan knappt gått sen skolstart då hon varit sjuk. .. rädd att hon ska känna sig utanför. … fint att ni går ut och äter ihop. Fortsätt peppa honom framåt och kanske han senare behöver flytta vidare för att växa.. Enköping är en fin liten stad men även hård liten stad med mycket förutfattade meningar. .. skönt att blivit vuxen sedan länge och omvärderar mycket!!! Övrigt fina bilder o h Örebro är ju sååå fint!!! Älskar den staden. Bästa hotellet ni bodde på oxå

Annica
Annica
8 years ago

…. om du skulle fråga vår dotter… jag gillar de också även om vi bor mest på Stora hotellet… men efter kollat in era bilder är de nog dax för oss att kolla in de lite dyrare rummen… frågan om vi ”vågar smyga ” dit utan vår dotter just

aa
aa
8 years ago

Kollade på Tonys bilder och de är jättesnygga, precis i min stil att fota i lite annorlunda vinklar och på detaljer. Ni ser ut att haft en underbar tripp, så kul att få se era bilder. =)

marie
marie
8 years ago

oj , vad jag blir full i skratt , måste ha bott i samma rum som dig el i närheten !! stod o tittade länge på balkongen ,var bara tvungen att veta vem som bodde : till slut kom det ut en farbror med en tidning o en kopp och satte sig ….. vad knäpp man är …..

Vickis
Vickis
8 years ago

Usch, man får så ont i hjärtat när de små (ja för dom är alltid mammas lilla älskling, vare sig dom är 3, 16 eller 25! 😉 )inte mår bra!
Fast man inget hellre vill så måste dom ju lära sig själva, fast man helst skulle vilja ta all deras smärta, och bara trolla bort det onda.
Att ungar kan vara så elaka med varandra!
Hoppas allt löser sig för Eliot till slut, och vad lyckligt lottad han är som har dig som mamma och stöttar vid hans sida! ❤

Ni verkar förövrigt haft en jättemysig helg, jag blev lite sugen att överraska min karl med samma grej. Restaurangen ni var på verkar ju toppen!

Kina
Kina
8 years ago

Nästa gång jag ser dej ska jag gå fram och heja på dej,om jag slipper vara med på bild i bloggen. Ha ha! Sköna och snygga skor har vi i alla fall . Hoppas du får/fick en bra kväll med sonen.

Anna
Anna
1 year ago

Skolan är tydligen skoningslös i dag som när jag gick på 1980-talet…jag trodde i min enfald att lärarna (eller pedagoger eller mentorer eller vad de nu kallas nu för tiden) hade bättre utbildning och beredskap för att hantera sådana problem nu för tiden. Men det är en tuff tid i livet – man förväntas passa in och detta under en period när man fortfarande försöker hitta sig själv. Du låter som en fantastisk mamma som ägnar tid åt honom och låter honom komma till tals och lyssnar på honom. Håller tummarna för att han hittar rätt i tillvaron framöver…jag vet av egen erfarenhet att det kan vara tufft under skoltiden men sedan vänder det. När man väl kommit ut från gymnasiet ökar friheten att satsa på egna intressen och aktiviteter…skolåren handlar så mycket om att vara som alla andra och försöka passa in i en stelbent norm som passar långt ifrån alla. Tack för övrigt för en bra blogg och toppengoda recept! Hälsningar från en ny läsare!

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
1 year ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Magiskt bröllopsdagsfirande på First Hotel i Örebro

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x