Fixa kändislooken

FIXA LOOKEN 3

 

Fixa Scarlets look!D

Hon ÄÄÄR ju så snygg kvinnan. Dessutom verkar hon vara riktigt go också… Den här looken blir nog väldans snygg till hösten tänker jag. Enkel att fixa också då du egentligen bara behöver 3 produkter.

Ögonskugga: Hon har en ”smokey” sminkning vilket enkelt är en sotad look. Lägg den mörkaste skuggan längst in mot den övre franskanten. Tona ut den uppåt. Lägg den ljusare mörka skuggan på själva locket. Blås av penseln och tona den uppåt,men inte för högt. Upp i globlinjen räcker bra. En bra vardagsskugga tycker jag att denna palette från ISADORA. Du hittar den HÄR. 

Kajal: Dra eller dutta på en linje på övre fransraden. För att få lite extra sug i blicken kan du ha på lite på inre fransraden också. En helt underbar kajal ifrån Make Up Store. Den är så GRYMT bra. Sitter bra, lagom mjuk och mycket svärta. Vill man inte ha den fullt så mörk så kan man ta en pensel och sudda ut den lite. Du hittar den HÄR!

Lipgloss: En superbra lipgloss som verkligen sitter och ger en jättefin glans. Färgen är ju ljuvlig. Sådär ”corallig”. Den här är skitbra verkligen. Inte blir det sämre av att den är vårdande också. Du hittar den HÄR.

(adlink)

40
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kim - Nybliven fru
8 years ago

När man läser din blogg via bloglovin så syns inte dina bilder längre, är det bara jag som har problem med det? :/

Nästa inlägg

Godmorgon redan Tisdag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x