Godmorgon redan Tisdag!

 

Godmorgon! 

Det är Tisdag och redan andra dagen på veckan. Idag har jag en massa samtal som ska ringas så idag blir det kontorsjobb för hela slanten.

Jag är lite spänd inför fredag hörrni, jag lovade ju att jag skulle berätta om en rolig grej idag. Jag är nämligen medbjuden på en lyxig tjejweekend i helgen. Vi vet ingenting mer än att det kommer bli superlyxigt och att jag ska flyga till Göteborg och jag skiter nästan på mig av bara tanken. Känns superläskigt! Jag har ju inte flugit sen vi åkte till Gran Canaria 2013 när jag hade gått i terapi för min flygrädsla. Jag skulle ju helst flyga 3 ggr per år men serru det blev det inget av med! Måste nog mejla min terapeut Tom och få lite pepp. Som tur är så är en av tjejerna flygvärdinna så hon kanske kan ge mig lite pepp också. Huuuuu……
Nu måste jag jobba, idag ska du få lite sminktips och annat smått och gott här på bloggen. Hörs snart igen!

19
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Resande fot….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x