KAOS

Go´kväll!

Jaha, ännu en dag har gått och man ba: ”Vart tar tiden vägen?” Just nu har vi rörigt hemma också, när vi tömde ur vårt förråd i gamla lägenheten var det lite som att börja om från början med flytten. Dessutom så blir det lite meckigt med det när man redan bor lite ”compact living”.  Så nu har jag hår på ryggen av frustration igen, jag får det när saker ligger överallt. Jag är INTE på nåt sätt pedantisk men någon form av ordning i kaoset har jag alltid, nu är det bara kaos. 🙂 Men ikväll bara orkar jag inte ta tag i det….ikväll vill jag äta något gott bakverk och kolla idol.

IMG_0752

IMG_0753

Dock så är det bra att få böra kolla lite i lådor igen. Det dök upp lite saker som passar fint i vårt hus. den här skylten som jag gjort hänger i gångjärnet i hallen. Ett litet välkomnande medsamma man kommer in. ♥

IMG_0754

Det kändes som Ernst hjärtat jag gjort kom väl till pass i köket också. Vårt hus är ju gammalt, då passar det sig med lite härliga väggord tycker ag. Den här skylten är jag dock periodare med, lite då och då får den vara framme. Sen ruttnar jag och lägger den i en låda igen. Sådär håller jag på med mycket här hemma. 🙂

IMG_0759

IMG_0757Tycker mycket om blomman ”hjärtan på tråd”. En blomma som t.o.m jag klarar av. Jag som brukar ta kål på de flesta blommor. I helgen fick jag en lite ”masterclass” av svärmor i hur man sköter blommor. Får se om jag kanske kan lära mig NÅNGÅNG?! Så trist när man måste köpa nya hela tiden för att jag är kass på att sköta dom liksom. Alla tycker ju att orkidé är så enkel att sköta meda jag tycker att dom jävlarna är omöjliga. En del säger mycket vatten, en del säger lite vatten, en del säger ”glöm bort dom”. En del säger dränk dom en gång och låt rinna ur och så blommar dom som galna. Inget av det där har funkat för mig. I helgen berättade svärmor att jag ska vattna ganska så mycket, hennes orkdiéer blommar jämt så jag ska försöka lyssna på svärmor nu. 😉

IMG_0768

Jag har också hunnit ta en liten promenad på 35 minuter. Jag är så slööööö nu och har svårt att ta mig iväg eftersom jag inte hinner på morgnarna. Därför bara MÅSTE jag liksom ta mig i kragen och ge mig ut direkt efter jobbet eller när Tony kommer hem. Idag stack jag direkt när han kom hem, sen har man det gjort. Måååste peppa mig själv att komma ut, det gör så gott ju!

40 topp matbloggar

Hörrni! Det här var ju så roligt så det var inte klokt. Jag, med min blogg, är listad bland dessa Topp 40 Svenska matbloggar. Fick ett litet mejl om det idag, jättekul ju! Såhär stod det om min blogg:

40 topp matbloggar 2

SÅ KUL! Första gången som jag blir uppmärkammad såhär. Detta finns att läsa på HÄR.

Nähä, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag slänga ihop en glutenfri blåbärskaka som vi ska äta till IDOL ikväll, antar att Tony slår över till fotbollen där i mitten nånstans så jag får nog fortsätta kolla på play sen. Ha nu en mysig kväll. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
Johanna
8 years ago

Jag känner precis igen känslan över att ha mycket saker lite överallt. Jag är inte heller pedantisk men gillar ordning och reda.
Gott med blåbärskaka, ta en bit för mig oxå jag går på diet fram till den 20/9.
Kram och Trevlig kväll

carina
carina
8 years ago

Jag är också ganska dålig på att få blommor att trivas här hemma,men orchideer har jag på något sätt tur med,dom brukar blomma i flera månader och ibland har jag lyckats få dom att blomma om. Jag vattnar dom ungefär en gång i veckan och då håller jag krukan under rinnande vattenkran och så får dom rinna av lite och det verkar då funka:-))

Katrin
Katrin
8 years ago

Ja de där jävla orkidéerna, blir man inte galen

Katrin
Katrin
8 years ago

Äsch mitt inlägg blev bara halvt 😀 Det jag ville skriva var att jag efter år av orkidémördande nu har dem i ytterkrukor med ständigt lite vatten i. OBS alltså precis som man INTE ska 😀 De blommar som galningar och skjuter nya stänglar i parti och minut. Det finns nog inga klara besked om de där jäkla blommorna 😀

Evelina
8 years ago

Men åhh vilken mysig dress du såg ut att ha på dig!! Snygg färg dessutom. Vart kan man hitta den?!

Anna Stina Silfverberg
Anna Stina Silfverberg
8 years ago

Hej hoppas en gammal ”tant ” får lämna en kommentar ?

Älskar din blogg som jag läser Varje Dag , tror jag pratat med din mamma / otroligt trevlig / då hon ”tappat ett busskvitto / Kista – Enköping ( hoppas det gick bra ! )
Då jag bott bott i Gävle i 30 år undrar jag var denna butik ligger som säljer Love Forever

KRAM till hela din underbara familj !

Åsa
Åsa
8 years ago

Hej! Sedan du bytte soda så ser man inte dina bilder om man går via Bloglovin. Man måste klicka vidare till bloggen. Så var det inte tidigare.
Tack för en härlig blogg!
/Åsa

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
8 years ago

Jag har märkt det, har kollat detta med både AFF och Bloglovin. AFF kan inte påverka det och BLOGLOVIN har inte svarat. 🙁

Nästa inlägg

Krämig fläskfilégryta med sting och med smak av kokos

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x