Boosta ditt hår

Redken_All_Soft_Argan_6_Oil_90ml_1364911462

 

Nu måste jag tipsa dig om en GRYM hårprodukt. Denna hjälper ditt hår om det är torrt och livlöst. Om det känns sådär stretigt att borsta t ex. Om det känns tovigt efter en hel dag osv. Mitt hår blev så himla förstört när jag blonderade det för några år sen. Det har tagit flera år för håret att återhämta sig från den behandlingen.  HÄR hittar du den.

Här har du lite info om denna produkt:

Redken All Soft Argan-6 Oil med omega-6-berikad arganolja omsluter håret med mjukgörande, närande och skyddande egenskaper som återger glans och styrka i torrt, behövande hår. Denna lyxiga olja har sex fantastiska egenskaper för att nå en silkesmjukt resultat. Den: 1. Vårdar 2. Ger fukt 3. Mjukgör 4. Skyddar 5. Tillför glans 6. Reder ut
Föna för en ökad glans och lyster!

Jag har också kikat på den som heter HÄR.  

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
8 years ago

åh i love redken, så härliga produkter!

Annette
Annette
8 years ago

Jag lovar dig, när du får se hur fint hotellet är så tycker du det är värt flygresan!

Nästa inlägg

Ska man flyga nu igen?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x