Ska man flyga nu igen?

   

  Godmorgon!

Här vaknade jag av att katten hoppade upp på min mage och en kattbajslukt började leta sig upp i min näsa. Tratten hade fått en liten härlig kant av bajs, därav doften. Gissa om jag var snabb upp?! 😀 Härligt uppvaknande va?

Idag ska jag ut på vägarna igen. Har just duschat och ska nu få liv i lilla Milo som numera tycker om att sova på morgnarna. Tur att han är någorlunda lättväckt i alla fall. 

Bilden här ovan är från hotellet vi ska bo på i helgen. Tänk? Två lyxiga helger efter varann och jag får nästan dåligt samvete. Tänk så man är? Jag har blivit medbjuden på detta tjejevent av Malin. Så härligt ska det bli även om jag vill kräkas när jag tänker på flygresan ner. Huuuu…. Tur jag har Nette med mig som är flygvärdinna! Kanske ska vi få göra ett besök hos piloterna hörde jag något om, känner mig som en femåring. 😉

Nä, måste rusa! Här inne blir det göttigt recept och lite härliga tips under dagen. Ha nu en fin onsdag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KAOS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x