Hormon hormon

 Godmorgon!

Tidig morgon som vanligt här. Mycket att göra och tänka på idag. Dels grubblar jag en del på flygresan som jag ska göra i helgen, 2 flygresor t.o.m. Usch och fy men jag bara måste! En butik ska också besökas idag, jag ska till Love Forever kontoret också, jag ska också ha möte med min portal idag om framtiden och slutligen ta ett hormontest inför min konsultation med

Vårt fina hus som jag knappt hinner med dessa dagar. Att jobba så mycket som jag gör just nu har gjort att hemmet halkar efter. Vill inget hellre än skrota här hemma, fixa i trädgården och få lite struktur och ordning. Men jag hinner verkligen inte, då skulle det vara på bekostnad av sömnen och den är inte superbra för tillfället ändå. Önskar ibland att man bara kunde stänga av vissa sinnen. Att koppla in nån form av ”jag bryr mig inte” knapp. Att hemmet liksom bara gick mig obemärkt förbi. Men det GÖR inte det tyvärr….  Tur dock att jag älskar mitt jobb, båda jobben. Love Forever OCH min blogg. Införsäljningsperioden som det heter när jag nu åker runt och besöker butikerna och presenterar vår kollektion är hektisk. Allt ska göras på typ en månad och då får man vara på tå, men såå kul när det är full fart tycker jag. Jag stimuleras så himla mycket av det och det är ju grymt!  
Hepp! Gotta go! Idag ska du få ett supergott middagstips av mig här inne. Vi hörs av senare! Ha en fin torsdag min vän. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Heeej!
Hoppas allt går bra idag och att du får en härlig torsdag <3
Ert hus ser verkligen så mysigt ut! Förstår din känsla av att inte hinna med men när dagarna fylls av roliga o givande saker är det ju inte hela världen om det blir lite oordning 😉 Det är ju trots allt bra mycket värre o gå runt ostimulerad o uttråkad i ett perfekt hem 😀

Kram

Ulrica
Ulrica
8 years ago

Hej Nina! Vad spännande.. Håller på att läsa ”Kaos i kvinnohjärnan” och har precis sedan några dagar börjat med Progesteronkräm i kombination m Supermagnesium och B6 vitaminer för att förhoppningsvis lindra min PMS! Ska bli intressant att utvärdera detta efter några månader!
Hoppas du också kan få hjälp av henne – har inte träffat henne utan bara fått detta rekommenderat av en bekant som blivit ”botad” fr sin PMS! Lycka till 🙂
Kram Ullis

Nästa inlägg

Nina på turné

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x