Jag kan flyga, jag är inte rädd!

Kan inte sova….

…..ligger vaken och har svårt att somna. Var såå trött vid middagen ikväll men nu klarvaken. Gick nog över till att bli övertrött. Har haft en sån jefla anspänning idag så jag tror att det liksom blivit lite mycket därav mitt nattsuddande. Japp, så jag tänkte slänga in ett litet inlägg och beträttaför er att allt gått bra. Jag är i Göteborg och jag flög hit. Tammetusan! Det gick dessutom bra! 

 
 Vädret visade sig ifrån sin finaste sida. Flygningen gick dessutom väldigt snabbt. Hade också turen att ha Nette vid min sida som både är flygvärdinna och en hejare på att fixa cockpit-påhälsning och stå och småprata med hela besättningen innan vi entrade planet! My god! Hur bra? Kaptenen sa flera ggr att jag var välkommen in när jag ville och fick sitta där hela flygningen  om hag ville. Dock så brast det på att man måste vara tyst när de koncentrerar sig på saker som sägs i flygledartornet osv. Där brast det! Nina och inte få prata när jag är nervös är ingen bra kombo. 😉 
  
  
Dock så blev det hela två besök i cockpit. Jo så att här inne fick jag stå och prata med piloterna medan dom rattade planet, overkligt och väldigt häftigt. Känns som lite av min flygrädsla kanske kanske släppt liiiiiiite nu. Hoppas!

  
Här har ni hela gänget! Dock så glömde jag minneskortet till kameran i min dator hemma, så fina bilder – ja det får ni sen då jag ska låna av Annica. Men hon måste blogga först. 🙂 Nytt minneskort får jag nog köpa imorgon. Visar bilder från vårt fina hotell och middagen imorgon. 

Ska kolla nån film nu och se om John Blund kommer till mig alls denna natt? ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Till minne av Jonas

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x