Market Rosenlund, tjejmiddag och fix

Godmorgon! 

Hoppas ni sovit gott? Jag har sovit helt ok inatt. Hotel Clarion Post ligger typ 50 min från Centralstationen så man skulle kunna tro att man hör en massa tåg om nätterna, det enda man hör är att spårvagnen tuffar förbi ibland.

Jag har som sagt inte datorn med mig på denna resan, så när jag kommer hem ska jag bjuda på en hejdundrande bildbomb på allt vi fått göra här. Har kameran fullproppad med massa bilder. Dock så började det inte så bra med kameran då jag 1) Glömde minneskortet hemma 2) Glömde ladda batteriet. Såna riktiga rookie misstag. 😉

Måste bara visa några bilder som jag snott av Annica ifrån vår första middag på Market Rosenlund. Helt galet gott med en tapasmiddag med en mix av koreansk och mexikansk mat. Helt sjukt gott men denna mix alltså!

 
  
  
 Detta var alltså i fredagskväll! Sååå gott, har du vägarna förbi så måste du göra ett besök där. Dom tände upp i restaurangen för att vi skulle kunna ta bilder liksom, bara en sån sak. 😉

Gårdagen var inte bara shopping utan även fix nere i spa:t på eftermiddagen. Fyra tjejer hjälpte oss med makeup och hårfix.

 
  
Inte illa inför middagen som väntade. Idag ska vi också ned till spa:t och bara mysa.

 
Här är en bild tagen ifrån min kamera. Denna bild togs igår när vi var uppe vid poolen precis innan vi skulle på vår trerätters middag. Fantastiskt! Vi har en pool på taket på hotellet. Synd att jag inte gock med mig baddräkten, annars hade jag helt klart gått upp och simmat några varv nu.

Efter middagen gick jag och la mig men tjejerna fortsatte ut i Göteborgsnatten. Själv var jag lite för sliten både ur sömnväg och ur ”magväg” så det blev hotellrummet, kudden och TV. Riktigt mysigt faktiskt!

Idag väntar hemfärd och flygresa. Känner mig givetvis nervös men ändå laddad. Är glad att flygresan ner gick så himla bra. Ska bli skönt att krama familjen igen, man saknar dom när man är borta men helgen har gått otroligt fort. Nu ska jag faktiskt gå upp och käka en ensamfrukost och glo på folk. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
8 years ago

Men Gud va härligt ni verkar ha det! Nu tänkte jag fråga en sak, hur resonerar du kring att barnen ska få ha husdjur? Jag vet att ni har en katt men har ni någon gång funderat på t.ex. En hund? Eller kanin? Eller ni kanske har haft något annat djur förrut? Ha en fortsatt trevlig dag, kram!

Evelina
8 years ago

Men wow så härligt och mysigt ni ser ut att ha haft =)

Nästa inlägg

Shoppat Malene Birger och Michael Kors

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x