Petite Charlie – ”Take away” mugg

petitecharlie

petite charlie

petite charlie personlig termosmuggGodmorgon fina ni!

Det var ljuvligt att komma hem igen. Borta är verkligen kanon men hemma är bäst. Sovit som en krattelikratta men vad gör det? Jag är hemma och jag har flygit 2 ggr den här helgen. Ljuva modiga tider, rädslorna betas av en efter en. Denna morgon dricker jag mitt koffeinfria kaffe ur den här muggen som jag fick i goodiebagen i helgen. En personlig termosmugg (take away) mugg från Petite Charlie. Åh jag älskar den! Denna heter cream, och så står det ”Belongs to Nina” på den, du hittar denHÄR. 

Nu ska jag sätta mig och gå igenom bilderna från i helgen. Sen ska jag skriva ett inlägg och göra en bildbomb från helgen så du också får se. Hoppasa du får en fin måndag! ♥ Var rädd om dig!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
8 years ago

Hej! Följer din blogg via bloglovin, men sedan bloggen gjordes om så kan man inte se bilderna du lägger ut utan att klicka sig in på orginalinlägget om du förstår vad jag menar. I bloglovin syns bara din text och inga bilder. Hoppas det går att fixa! 🙂 ha en bra dag

Nästa inlägg

Flygrädd men jag lever

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x