Mysig eftermiddag på landet

Go`kväll! 

Attans vad det gick åt skogen med mina inlägg här inne idag. Skit också….men så blir det ibland. Får lägga in det imrorgon istället. Tänkte att jag istället nu skulle visa lite bilder ifrån vår eftermiddag. Jag tog med mig mamma och pappa efter att vi hämtat Milo på skolan till mina svärisar. Både min pappa och min svärmor har ju benbrott. Pappa ledbandsskada och svärmor har brutit benet så dom behöver muntras upp lite. Sagt och gjort så åkte vi ut till sväriarna idag och mös på eftermiddagen.

IMG_1153 IMG_1154 IMG_1156

Det blev en sån där härlig ”fika ur påsen”. Ingen uppläggning utan bara ut på bordet och så äta. 🙂 Ja, då vet jag var Tonys dukningsskills är ärvda ifrån. Host host….. svärfarsan! 😀 😀 Men det är ju helt oviktigt egentligen. 😉 Bara det är gott….sen är det lite skönt på landet. Skitsamma liksom. Milo var svinnöjd som fick äta kanelsnäckor till mellis.

IMG_1159

Finaste lampan inne i pergolan!

IMG_1175 IMG_1177 IMG_1184

Milo har börjat stå på huvudet en massa. Sen vill han hjula också. Funderar faktiskt på att låta honom börja på gymnastik. Det tror jag han skulle tycka var skoj 

IMG_1191 IMG_1194 IMG_1196

Alltså min svärmor och blommor är en perfect match! Jag lär mig massor av henne… kanske kan jag också få gröna fingrar någon dag? Inte för att jag tror det med tanke på att jag redan är 43 bast men hoppet är det sista som överger en. Right? 😉

IMG_1197 IMG_1199IMG_1203 IMG_1204

Har ni sett? I svärisarna gamla bod har svärfar gjort i ordning en form av ”snickeboa” där han lagar, renoverar och fixar dessa lampor. Han är som ett uppslagsverk när det kommer till dessa lampor. Han kan tammetusan ALLT! 🙂 Han har lite att jobba med också kan man säga, my god. 🙂

IMG_1185 IMG_1201 IMG_1202

Blommor blommor blommor. Vi satt i pergolan och fikade idag. Så mysigt. Pelargonerna ”FETBLOMMAR” verkligen fortfarande hemma hos dom. Du ska se mina? Haha…. dom ba: Go`natt! 😀

Nähä, jag ska byta kanal här. Blev nån brittisk deckare ser det ut som med obehaglig musik och det vill jag inte avsluta kvällen med. In med glädje och sköna känslor såhär på kvällskvisten är min melodi. Just, ja……..inom kort ska jag berätta en väldans rolig grej. Skittrist och dra en cliffhanger såhär men jag vill liksom bara berätta lite. För det är riktigt skoj…. Well well, vi släpper det och så tar jag det sen när jag får och kan berätta.

Ha en skön kväll och hoppas att du mår bra. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
8 years ago

Vilka härliga bilder du bjuder på och så fin Milo är <3
Sov gott /kram från regnigt Göteborg

Nästa inlägg

Mysig frukost med Lara Bohinc

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x