Mysig frukost med Lara Bohinc

Godmorgon! 

Här är jag vaken sen halv 6. Sovit som en liten gris faktiskt. Riktigt skönt! Nu ska jag snart kicka igång dagen här, det är hektiskt och lite stressigt varje morgon och inte blir det bättre av att jag fastnar lite vid bloggen såhär. Men måste bara snabbt uppdatera ifrån min mysiga frukost.

lara_bohinc_ljushållare IMG_1135 IMG_1136 IMG_1137 IMG_1138 IMG_1139

Tända ljus i mina Lara Bohinc ljushållare, hemmagjord musli, kaffe med skummad mjölk och en glutenfri knäckemacka. Det är en härlig frukost det. Hoppas du får en fin dag, håll utkik här inne. Kommer lite härliga sminktips och också ett gottigt recept.

Hör snart igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Göteborgsmamman
8 years ago

Mysig blogg! 🙂
Kika gärna in hos mig för inspiration i alla dess former.
Ha en härlig dag!
Kram

Agneta
Agneta
8 years ago

Älskar att äta frukost med din blogg. Det är min morgonrutin efter jag skickat iväg familjen! Hoppas du får en härlig höst, önskar en Londonmamma med tre barn och katt. Kram =)

Sjuksyrran
Sjuksyrran
8 years ago

Hej! Vann i din Love Forever -tävling för ett tag sen och undrar när grejerna kan tänkas komma? Har mailat dig men inte fått svar:)

Nästa inlägg

Kärleksört och inredningsbilder

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x