Vecker himmel och vedkånkning

silhuette IMG_1236 IMG_1237

 

Vilken himmel vi hade ikväll? Det var alldeles knallrosa blandat med blått, så vackert. Kanske var det våra nära och kära på andra sidan som gav oss en vacker himmel ikväll? Älskar vackra skyar på kvällarna och kan aldrig låta bli att knäppa bilder. Det är så fint. Milo är fortfarande ute och leker och klockan är halv 9 på kvällen. Hela sommaren har de lekt till ca 21 på kvällarna så han är inte supernöjd med att han numera bara får vara ute till det blir mörkt vid 19.30. Men så är det här i Skandinavien. Det blir köööööölsvart när det blir höst och vinter. Men det är inget mot vad det blir i Norrland. När vi är hos mormor och hälsar på under vintern är det ljust i ca 2 timmar mitt på dagen, resten är köööööölsvart. Jag beundrar er som bor där uppe, jag får för mig att jag skulle bli knäpp av allt mörker! Eller vänjer man sig på nåt sätt? För jag höll tammefasen på att få dåndimpen av allt det mörka! 🙁

IMG_1239Min fina ”foppatoffel” karl har varit i källaren och hämtat ved. Just nu går det ungefär en korg varje kväll. Hur ska detta sluta? 🙂 Vi gillar verkligen att elda hemma. Det är så göttigt så det är inte klokt. Nu ska jag snart koka lite the, sen blir det en tallrik med hemmagjord musli och yoghurt. Mumma! Uppladdning inför IDOL minsann.

Imorgon brassar jag till Sthlm. Jag ska sminka och styla fina My och Sara inför en plåtning. Ska bli kul att träffa tjejorna. Ska ta med mig kameran och försöka få lite bilder jag också. Nu är det koka the och operation ”få-in-Milo” för nedvarvning, tandborstning och nattning som gäller. Ha en fin kväll hörrni och fortsätt gärna komma med tips på vad ni skulle vilja se på dessa videosar som jag berättade om i inlägget nedan.

Stor kram! ♥ Imorn är det FINFREDAG!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Hej Nina. Nej det är inte bäcksvart uppe i norr på vintrarna eftersom det finns snö. Här nere är det kolsvart som du säger. Trevlig höst Helena

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Hej! Jo men när jag tillbringat vintrarna hos min mormor (i Finland men i höjd med Kiruna) så har det varit såååå mörkt fast det varit metervis med snö. Hua. 😉

Trevlig höst till dig med! Kram

Helena
Helena
Reply to  Niiinis
8 years ago

Jag vet hur det är där. Uppvuxen nära din mormor☺

Nästa inlägg

Vad vill du se videbloggar om?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x