Hudvårdsnyheter för känslig hud hos Yves Rocher

hudvård_yvesrocher

Åh, nu har Yves Rocher släppt en massa nyheter på hudvårdssidan. Den här serien verkar underbar. Jag som kan bli precis knallröd i ansiktet efter att jag tvättat och smörjt in mig i ansiktet ibland hoppar jämfota! Denna serien verkar vara sjukt bra! Just nu har Yves Rocher en kampanj som ger dig 30% rabatt på ett köp om du anger NEW30 i kassan. SÅ passa på, gäller bara idag!

1) En skön, fräsch ansiktsspray som du kan använda under dagen för att friska upp och lugna huden utan att förstöra makeupen. Passar även perfekt som ett sista steg i din dagliga rengöring. Jag brukar ha en sån här i väskan och spraya på den någon gång per dag. Den jag har nu håller på att ta slut nu så jag bara måste klicka hem den här nu! Du hittar den HÄR!

2) En lugnande ögoncrème speciellt framtagen för känslig hud. Den milda, sköna formulan återfuktar och ger en slätare, lenare hud kring ögonpartiet. GIVE ME! Du hittar den HÄR. 

3) Räddningen för känslig hud med rodnader! Denna lugnande, omedelbart återfuktande ansiktscrème dämpar och motverkar rodnader. Den milda, sköna formulan minskar hudens reaktivitet för en behagligare känsla och en jämnare hudton. Perfekt för ”flushare” som mig. Jag blir oftast röd efter ansiktstvätt och dusch eftersom jag är just känslig i min hud så denna MÅSTE inhandlas direkt. Du hittar den HÄR. 

4) Omedelbart återfuktande högkoncentrerad formula (serum) som ger intensivt skydd för extra känslig, torr och stramande hud! Denna lättflytande produkt dämpar känslor av obehag och skyddar mot yttre påfrestningar. Tack vare den lufttäta flaskan behövs inga konserveringsmedel. Perfekt för min hormonfattiga torra fnösk-hud. Du hittar den HÄR.

(Adlinks) 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vecker himmel och vedkånkning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x