Plåtning för Love Forever

Men heeeeeej!

Alltså, igår blev en helt galet hektisk dag så det blev ett tidsinställt inlägg under hela dagen. Jag hade nämligen full patte från första stund jag slog upp ögonen. Dagen började med att jag brassade till Sthlm och kontoret Love Forever för en sminkning av My och Sara. Det var dags för att plåta lite Love Forever kläder.

selfie dagens_outfit

love_forever

 

Själv hade jag ”bära glasögon” dag då jag visste att det skulle bli en lång dag. Jag får galet torra ögon nuförtiden så det är alltid bättre med glasögon de dagarna. Jag hade på  mig en a mina favvoblusar från Love Forever. Jag älskar den. Så härligt material och så faller den så fint, perfekt ”försöka dölja magen” tröja. Du hittar den HÄR! Man kan ha den som en singoalla top om man vill men till vardags är det fint att ha den vanligt. Älskar plagg med fler valmöjligheter.

IMG_1260

mymartens_saratjulander 

När jag kom till Stockholm så hann jag sätta mig en stund inne på kontoret. Sen kom tjejerna infarandes. Härliga My kallar både Maggan och HÄR. Saras tröja är så ny så den kommer dyka upp på Love Forevers sida inom kort.

Nu ska jag sätta mig och berätta om fortsättningen ifrån min dag. Äntligen får jag berätta för dig vad vi pysslat med under några dagar! I nästa inlägg då….

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Terece Almering
8 years ago

Duktiga du!!! Jättefin make och hår!!! Puss och ha en härlig dag!!

Nästa inlägg

Hudvårdsnyheter för känslig hud hos Yves Rocher

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x