Anti Age BB-cream

bb cream 2

 

Så NYFIKEN på denna produkt!

Jag letar efter en ”lättare foundation” som jag brukar kalla dessa BB och CC – creams. Dessa har oftast en lättare formula och är inte så täckande. Ni vet väl att man ska vara lite försiktig med sånt om man börjat få linjer, annars lägger sig den tjocka underlagskrämen i linjerna och framhäver dessa ytterligare. SÅ ett hett tips är att tänka lite lättare formula påsin underlagskräm.

Denna produkt står det såhär om:

Age Defense BB Cream är en halvtäckande creme som hjälper till minimera fina linjer samt stärker huden. Dess formula balanserar huden och ger en fin täckning hela dagen. Innehåller SPF 30.

Jag gillar produkter som faktiskt stärker huden fast den fungerar som makeup. Makeup sliter ju på vår hud och får man då tag på något som samtidigt stärker huden är det en winwin situation. Clinique tycker jag är ett bra märke. Jag har haft många foudnations och puder ifrån det märket och har alltid varit så nöjd. Nu är jag sugen på den här produkten för jag tror att den kan vara riktigt bra!

HÄR hittar du den om du också är intresserad!

(Adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
8 years ago

Hej! O då måste jag tyvärr säga att just denna tyckte jag var jättedålig , så torr … Kanske jag fick fatt på ett dåligt ex men bara en liten varning!

Anna
Anna
8 years ago

Har haft denna för några år sen men vill minnas att det var lite för lite täckning för att ändå dölja de där små skavankerna man vill dölja. Idag använder jag en heeeelt suverän foundation från Lumene, den heter Longwear blur foundation. Åh så bra den är! Jag använder nyanserna 0 och 3 och bara duttar ut den med fingret där jag vill ha täckning. Den känns inte ens på huden och man ser INTE sminkad ut. Har alltid transparent puder över (lite) och lite solpuder. Har aldrig varit så nöjd med en foundation! Jag har blandad hy/t-zon men tycker denna funkar toppen även utan primer (behöver inte använda det).

Nästa inlägg

MYYYYYYYS

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x