MYYYYYYYS

God förmiddag! ♥

Hoppas ni vaknat på rätt sida idag. Här skiner solen från en klarblå himmel. Jag har varit, hör och häpna, ute på en morgonpromenad. Jag har hunnit jobba här vid datorn i nån timma, pratat med en vän i telefonen alldeles för länge och nu bloggar jag lite. Det var liksom fullt fräs direkt från start. Jag håller på att planera min rutt jag ska åka denna veckan. Ska besöka lite städer längre ned i landet. Ska bli spännande.

IMG_1703 IMG_1704 IMG_1705 IMG_1707

Lite bilder ifrån vår kväll igår. Jag tände upp ljus överallt och så åt vi vid vardagsrumsbordet. Kan vara det mysigaste jag vet. Familjen samlad, middag och TV samtidigt.Har tagit in svärfars ljuslykta som vi fick och ställt den i trappen. Så himla mysigt sken ger den.

Nu ska jag fortsätta jobba här. Du ska få lite härliga höst-tips här inne senare. Vi hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rålis skatepark, Mälarpaviljongen och videoinlägg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x