Vägen till kraft…

självhjälp_bok

 

självhjälpsbok

Go`kväll alla fina! ♥

Jaha, återigen i soffan och det är kväll. Jag sitter med en bok i knät och Tony knattrar på sin dator här bredvid. Dagarna susar förbi och jag hänger knappt med. Men så är det, det gååååår fort. Det bästa är väl att försöka njuta av nuet, att försöka stanna upp mitt i all fart som är och bara reflektera vid vad man har omkring sig. Typ….är det fint och soligt ute så kan man stanna till på vägen till bilen. Rikta ansiktet mot solen och bara ta 3 djupa andetag ner i magen. Eller så står man där  i affären och ens minsting står och kikar på leksakerna. Istället för att stressa vidare kan man stanna till och betrakta den där meterlånga typen som står där och lever i fantasins värld och gör allt annat än stressar. Är den lille krabaten bara inte helt ljuvlig?! Det finns stunder som man faktiskt själv kan styra och faktiskt inte alls behöver stressa vidare på. Man KAN stanna till och njuta en stund. Eller bara reflektera, stå i sin kropp och bara se sig omkring.

Själv sitter jag här och har läst lite i min bok. En bok som påminner lite om The Secret men med ett enklare ”språk” och tydligare tekniker? Såhär står det på baksidan av boken:

Har du kört fast? Har du problem med din hälsa, ditt äktenskap eller din ekonomi? Söker du ett nytt sätt att förhålla dig till livet? Kort sagt: Söker du inspiration och en praktisk väg ut ur dina problem? Gör då som tusentals läsare redan har gjort i bl.a. Danmark, Frankrike och Kanada, och hitta nyckeln till ett bättre liv med hjälp av Barbara Bergers goda råd, praktiska verktyg och effektiva tekniker.
”Den här unika lilla boken är underhållande, uppmuntrande, upplysande ochutvecklande. Ett riktigt fynd!”
Neale Donald Walsch
Jag känner att såna här ”självutvecklings” böcker är helt min grej numera. Att aktivt göra något åt ett håll där man mår bättre, kan njuta av livet och utveckla sina egna förmågor. Jag tror att detta intresse väcktes hos mig när jag blev 40 typ. När man fick lite existensiella frågor? Man började fundera på livet på ett annat sätt, ett sätt jag inte ens nuddat vid det förut. Låter det djupt? Förmodligen, men det är ett sjukt djup i såna tankar. Vem vill inte ha ett bra liv….eller kanske t.o.m ett bättre liv? Ingen säger väl nej till dig tänker jag….
HÄR kan du köpa boken själv. Själv ska jag nu kolla Kockarnas Kamp på TV:n och sen ska jag nog fortsätta läsa. Imorgon ska jag träffa en härlig böna som jag inte träffat på flera år faktiskt, ska bli underbart roligt!!! Imorgon ska du få veta vem det är. 🙂
(Adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Anti Age BB-cream

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x