ANNONS

Framgångsrikaste bloggerskan!

/

Men förlåt! 

Ja även om jag kanske inte behöver be om ursäkt för att jag inte bloggat här på min egen blogg så vet jag att det är väldigt ovanligt att det är så långt mellan inläggen här inne. (Oj, lång mening). 

Idag hade jag en härlig lunchdejt. Det har varit svårt att få ihop en dejt överhuvudtaget för oss men ÄNTLIGEN så föll allt på plats! Vi har pratat om att ses redan sen vi var i Ystad Saltsjöbad för över 2 år sedan. Haha…. Ja så kan det vara att få ihop en dejt när man bor en bit ifrån varandra.

 

niiinis_jennys_matblogg

goldenhits
  
goldenhits

Fina Jenny som varit min bloggkollega en gång i tiden, idag driver hon en av Sveriges absolut största bloggar! Hon är så ambitiös och duktig med sin blogg och jag beundrar henne stort för vad hon hittills åstadkommit. Hon är dessutom en supergo och härlig tjej IRL. Vi hade såååå mycket att prata om idag, munnarna gick i ett på oss och tiden flög fram. Vi fick ett par timmar på oss att ”catch up” i alla fall. In och läs hos henne och frestas av alla hennes underbara recept!
Här hittar du Jennys matblogg!

Nu är det middagsdags här hemma, jag känner mig lite av banan och ligger faktiskt nedbäddad i soffan nu. Ska fortsätta kurera mig här. ❤️

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00