Blöt som en katt och svar på prover!

Hallå där!

När man hämtar posten och det står landstinget på kuvertet. Hjärtat börjar slå i 380 och man kan inte fort nog öppna kuvertet. Man läser liksom så ivrigt så man nästan missar vad det faktiskt står. Till slut sansade jag mig och insåg att cellprovet var ok. Lättnadens suck….en ljudlig sådan.

 cellprov_besked
Idag lyckades jag också tajma in årets regnskur när jag tog en promenad. Jag gick in i affären på vägen hem och när jag kom ut öööööste det ned. Alltså Ö S T E! Tänkte att jag skulle vänta ut det men himlen såg ut sådär som att det skulle hänga kvar en bra stund. Det var lika bra att jag gick för det regnade på rejält rätt länge.

 blöt
Schnyyyyyyyygg va? 😀 Såg inte så mycket igenom mina glasögon kan man säga. Mötte en tjej som var ute och gick med både barnvagn och en liten pojke på cykel. Det blir liksom ett ”regn-hej” där som i igenkänning. Man hälsar och ler för att man går där i regnet och blir precis dyngsur. Härligt tycker jag på nåt sätt.

Nu ska vi snart äta hemlagad potatismos med laxpaket. Det blir gott det tror jag. Jag vill göra om lite här hemma, vill byta sovrum på övervåningen. Jag har som sagt börjat höst-boa en massa nu, så typiskt mig. Hittade en sida idag om det här med feng-shui i sovrum idag. Vad man ska tänka på i sovrummet  tex. Skita intressant! Här hittar du det inlägget. Senare ska du få se ett inlägg där jag visar ett nytt litet härligt tillskott på väggen här hemma. ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia
8 years ago

Skönt att allt var okej, var själv hos barnmorska imorse och tog mitt prov – självklart fick jag traska tillbaka till kontoret i ösregnet

Sara
Sara
8 years ago

Men vad skönt att det var bra. Cool ren.

Nästa inlägg

Kladdkaka med PLOPP

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x